Ha köszönteni mentek születésnapra szoktatok enni a tortából?
Figyelt kérdés
Főleg a norbisok érdekelnek!2010. febr. 17. 06:49
1/8 anonim válasza:
Kénytelen vagyok, különben a házigazda megsértődne, és nem szólna hozzám kb. egy hónapig, amiért így megsértem. Már azzal is kiverem itthon a balhét, amiért nem szeretek alkoholt inni...
2/8 anonim válasza:
Én ha vendégségbe megyek abból eszek amit főztek,sütöttek,mert lehet rosszul esne a házigazdának hogy ő órákig készült én meg megsem kóstolom. Mindenből csak picit szedek,tortából is csak vékony szeletet kérek így én sem zabálom magam túl,meg sértődés sincs
3/8 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm aki nem eszik pedig vékony. Szerintem megjátssza magát mert ha olyan napja van eszik délután is édességet. Ezért voltam kíváncsi más fogyókúrázok mit tesznek ebben az esetben.
2010. febr. 17. 08:04
4/8 anonim válasza:
Nagyon ritka hogy elutasítom.Vasárnap megtettem,mert túl zsírosat ettem ebédre,és kihánytam az egészet.Még inni is nehezemre esett nem még enni,de megértették.
5/8 anonim válasza:
Nekem mikor,milyen napom van.Van amikor könnyebben elcsábulok egy-egy sütinek,de olyan is van,amikor az istenért sem tudnák rámbeszélni,pedig én sem vagyok kövér,de amikor rámjön,akkor hónapokig nem eszek édességet,nehogy felcsússzon néhány deka.Szóval ne haragudj az ismerősödre,mert amikor éppen sütit evett,akkor kicsit elgyengült.Van ilyen.
6/8 anonim válasza:
Mindig megeszem. Max ha nem szeretem, egy felet veszek csak el belőle.
7/8 anonim válasza:
Igen, ha megkínálnak akkor illik elfogadni, hogy ne sértsünk meg senkit sem!!
Amugy sajnos néha még nekem is kell ennem pedig én irtóra süti ellenes vagyok egész kicsi korom óta.:S
8/8 anonim válasza:
mivel csak olyanhoz megyünk születésnapra akit elég jól ismerek és ők is jól ismernek tudják hogy én nem fogok sütit enni. Emiatt még senki nem haragudott meg rám, de valójában sztem is felesleges ezért megsértődni. mindenkinek saját döntése mit kér és mit nem, nem erőszak a disznótor!( norbis vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!