Hogyan fogyasszam a combomat is?
162 cm vagyok és 48 kg. 4 hónapja fogyókúrázom és heti háromszor tornázom a Rubint Réka Add önmagad második kazijára. Nem vagyok kövér egyáltalán, és az a kis zsír is lement a fölső testemről, ami volt. De a lábam még mindig vastag. Alapból vastag, tömör csontozatom van, de látom a lábamon, hogy még van rajta zsír, ami az istennek sem akar lemenni, hiába tornázom többet, és tartom a fogyókúrát ugyan olyan vastag. Engem ez nagyon frusztrál, mert eleve a lábam miatt vágtam bele ebbe az egészbe. Persze tudom, hogy ez alkati sajátosság is, de valamennyire biztos lehet minden lábat formálni!
Előre is köszi a válaszokat! :)
Először is: a 48 kg már elég kevés. Nem kéne többet fogyóznod.
Másfél éve én is lefogytam, a lábam azonban nem fogyott le. Vannak olyan részek, amiket fogyózással sem sikerül eltüntetni (max. ha halálra éhezteted magad). Én jövő héten megyek egy orvoshoz, aki olcsón epesavas hatóanyaggal szétroncsolja a zsírszövetet a lábamban (keress rá: orvosi mezoterápia). Majd megírom az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!