Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert van az hogy miota...

Miert van az hogy miota fogyozok hirtelen mindenkinek a teltebb idomu lanyok tetszenek?

Figyelt kérdés
2 honapja dietazok.Heti 4-5x edzek szepen fogyok is erre most azt latom,hogy a sulibol minden helyes srac tok duci csajjal jon ossze(ducibb mint amilyen en voltam dieta elott) meg boldog nem vekony embereket akik mindent megesznek ami jol esik nekik megis boldogok es elegedettek a testukkel.De mikor elkezdtem mindenki csak a gebe lanyokkal foglalkozott.Oket dicserte mindenki es mindenki hangoztatta,hogy a csontos a szep.Most akkor hagyjam abba?

2015. márc. 14. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd abba és újra mindenki a gebe lányokat fogja szeretni. Mert természetesen ez így lesz, hiszen ez az egész csak a te fejedben létezik. Az embernek soha semmi nem jó ami van, mindig az kell ami a másiknak. De ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Én kb. két hónapja küzdök ezzel a dilemmával. Kezdem unni a diétát, szeretném újra azt enni amit megkívánok. Nézem a husisabb lányokat és azt kérdezem magamtól, hogy "én miért nem tudom elfogadni, ha így nézek ki". Olyan, mintha az ő életük fenékig tejfel lenne, pedig nem az. Ahogy a mondás tartja, a szomszéd kertje mindig zöldebb. Úgyhogy tedd ami szerinted neked a legjobb. Ne azt nézd, hogy mitől leszel jobb mások számára, olyan úgysem lesz, hogy mindenkinek megfelelj. Dönts, te hogy érzed jobban magad. Úgy ahogy most vagy, vagy úgy ahogy voltál.
2015. márc. 14. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Egész életedben másoknak akarsz majd megfelelni? Az eszedbe se jutott, hogy nem 100%-ig a külső számít, hanem az is, hogy milyen a kisugárzásod? Az írásod alapján te egy besavanyodott, irigy ember vagy. Nem csodálom ha nem akarnak veled összejönni.
2015. márc. 14. 18:30
 3/5 anonim válasza:

Én spec a vékony lányokra voltam világ életemben rágerjedve,

!!!!!!!!!!!DE!!!!!!!!!!!!!!

A kisugárzás és az önbizalom legalább olyan fontos.

A pasik megérzik,ha valaki belül nincs rendben.

2015. márc. 14. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Amióta megismertem a férjemet aki alacsonyabb nálam, azóta tök sok alacsony férfit látok magas nővel, de ettől még nem hiszem, hogy az én példámon felbuzdulva népszerűbbekké váltak volna az alacsony pasik a nők körében.

Magyarul szólva ki vagy hegyezve a témára és olyanokat is észreveszel, amiket előtte nem. Amikor duci voltál akkor a soványakat fixíroztad jobban, most meg fordítva. Azt látod amit látni akarsz éppen.

2015. márc. 14. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Ment a zöld kéz az építőjellegű válaszokra.

A második válaszoló megjegyzését inkább figyelmen kívül hagynám.Nem kezdem el magyarázni,hogy milyen ostoba vagy mert úgysem értenéd meg valószínűleg.Nem vagyok a duci lányokra irigy hiszen jön a nyár aztán megnézem majd őket a bikini szezonnál.....

Lehet igazatok van és beképzelem meg amúgy is tényleg jobban érzem magam vékonyan.

2015. márc. 17. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!