Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg az étkezéseket?

Hogyan oldjam meg az étkezéseket?

Figyelt kérdés
Jövö keddtöl visszamegyek dolgozni,eddig szülésin voltam.Reggel 10töl délután 15 max 15:30ig van a munkaidőm.Ez az idő alatt nincs lehetőségem enni,sem rágcsálni semmit (étterembe felszolgálóként dolgozom és ott mindig hajtás van de ezerrel)Szènnhidrátszegény diétán vagyok és napi 1500kcal
2015. márc. 12. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 3X eszem egy nap, 9 fele, 1 körül, aztán este. Szerintem ha kiadósan ennél 10 előtt, akkor nem leszel éhes 4-ig. Gondolok itt olyanokra hogy 4 tojás, hús, saláta, nagyobb adag túró, sajt, zsíros dolgok amiknek hosszan kitart a hatása. Szünetben egy fehérjeturmixot nem tudsz ledönteni? Vagy annyira nincs idő?
2015. márc. 12. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincs szünet :) egyhuzamban nyomjuk le 10 től 15h-ig

Bár ha jobban belegondolok mielőtt megyek reggelizem itthonról pedig vinnék maréknyi mandulát/kesudiót és ezt eszegetném mikor van szusszanásnyi időm,15h után meg ennek itthon valami jo kis feherjedús ételt sok zöldséggel és ugyan ezt vacsira is.Na meg egy óra szobabicózást is bele kell majd kalkulálni a napjaimba,mert azt eddig is élvezettel csináltam.Eddig olyan szervezettek voltak a napjaim és az étkezéseim,furi lesz átállni,de nem adom fel :)

2015. márc. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!