Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen módon lehetne fogyni?

Ilyen módon lehetne fogyni?

Figyelt kérdés

Étkezésemet lecsökkentettem, reggeli: 1 zsömle benne vaj kis sonka saláta, ebéd hát az amit anyám csinál változó nagyon (de nem repetázok), vacsora szintén 1 zsömle.

Emellett futok 2 háztömböt minden nap, és csinálok 100 felülést.

Most 185cm és 105 kiló vagyok. Le szeretnék fogyni 90 kilóra (Az alatti sújt nem akarok, véznának és gyengének érezném magam)

Így mennyit fogyhatok havonta?

Persze tudom pontosan nem lehet megmondani, természetesen csak egy viszonyított értékre vagyok kíváncsi, hogy később ne csalódjak mondjuk 6 hónap múlva.

2015. márc. 11. 17:24
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell éhezni...lisztes ételek(pékárú)tészta,krumpli,cukor kiiktatása.sok zöldség,csirke,hal,túró,tojás.Napi 5x étkezni és egészségesen és máris fogyni fogsz.
2015. márc. 11. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez még számomra annyira nem éhezés, de valaki kérem a kérdésemre is válaszoljon :D
2015. márc. 11. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

" reggeli: 1 zsömle benne vaj kis sonka saláta, ebéd hát az amit anyám csinál változó nagyon (de nem repetázok), vacsora szintén 1 zsömle. "

-ez nem olyan kevés kaja,ennyitől ,jó ha 2-3 kg lemegy rólad havonta ,de több nem valószínű,

2015. márc. 11. 17:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Az egy évben kicsit több mint 20 kiló, én pont erre számítottam :D
2015. márc. 11. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!