Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hetene változik a testem, mit...

Hetene változik a testem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsit kétségbe vagyok esve.

2 éve voltam 165 centi 52 kiló(tudom, hogy ez pont jó, de akkoriban úgy éreztem picit húsos voltam). Le akartam fogyni, ami sikerült is, de nem azzal a módszerrel amivel terveztem. Stressz miatt 2 hét alatt jött le rólam 5 kiló, így megálltam a 47-en. AKÁRMIT ettem, akármikor, akármennyit, nem híztam egy dekát sem.

Elkezdtem edzeni, hátha attól, de az se segített, egészen szeptemberig. Ott hirtelen 1 hét alatt jött fel 3 kiló, így lettem 50, majd ismét egy hét alatt 2, majd januárban megint egy hét alatt kettő. Most a súlyom 52-54 kiló között ingadozik.

A problémám a következő: ugyanannyit eszem, mint eddig, ugyanannyit edzem, ennek ellenére elég látható különbség van a testemen, amit mások is észre vettek.

Hetente változik a mellem nagysága, a derekam nagysága, a fenekem nagysága, és kezd baromira idegesítő lenni. A leglátványosabb a mellem.

Egyik héten egész nagy, a másik héten meg már kérdezik, hogy mi történt a mellemmel? Az egyik héten tökéletesek rám a melltartóim, most megint ott tartok hogy nagyok.

Nem értem, ugyanannyit eszem, és SÚLYBAN nincs változás. Akkor mi történik?

ÍGy szoktam edzeni: 100-100 lábemelés, 500 hasprés, 100-100 lábemelés, 50 váltott hasprés, 200 guggolás, 100 váltott hasprés.

Ezt régen kétnaponta csináltam, most viszont heti 2-3x.

Az edzéstől fogyhatok mellből?

Vagy mi történik? Egyszerűen ki vagyok borulva. Mivel nem csak én vettem észre hanem más is, ezért gondolom, hogy valami baj van.

Bocsánat, ha rossz témakör, igazából nem tudtam, hogy az egészségbe, a sportba, vagy ide kellene-e írnom.

19/L.

2015. márc. 10. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a háziorvoshoz, meglehet, hogy emésztési zavar, egyéb hormonális gondok, vagy nőgyógyászati. Biztosan elküldenek pár vérvételre és nyilván a nőgyógyászhoz.
2015. márc. 10. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is vizsgáltasd ki magad. 1 hét alatt nem lehet 3 kiló zsírt felszedni ilyen életmóddal, izmot sem.

Ez a méret ingadozás meg inkább ödémának tűnik, ami akár pajzsmirigytől vagy nőgyógyászati gondtól is lehet. Bár az fura, hogy súlyban nem látszik, de ha ennyire látványos, akkor biztosan nem jó így. És ez nem fogyókúrás probléma!

Egyébként ennek az edzésnek ami leírtál nem sok értelme van...

2015. márc. 11. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!