Két hét rendszeres futástól eltűnt rólam 3 centi, ez létezik?
Figyelt kérdés
Eddig is futottam, de csak havonta egyszer kétszer. Két hete rendesen beiktattam az életembe, így hetente 4szer szoktam kb 7-9 kmnyi távot lekocogni, ezeket úgy 40 perc és 1 óra között.
Kajálni rendesen eszem, mármint a sokszor keveset elmélet szerint. Kgban viszont jóformán ugyan annyi vagyok. Gondolom az izmok miatt, nem?
2015. márc. 10. 08:50
2/7 anonim válasza:
2 het alatt meg nem lesz izmod. az a 3 centi honnan tunt el? de amugy jol teszed hogy futsz, mellette vegyel vissza a kajabol is.
5/7 anonim válasza:
Én egy pisiléssel leadok 1cm-t a hasamból, ha épp menzesz után vagyok, akkor megvan a 2-2,5centi is.:)
A felgyűlt víz képes ilyen gyors változásokat okozni.
6/7 A kérdező kommentje:
A combom lett vékonyabb, a csípőm és a melleim. Tehát mindenhol ahol zsír volt/van.
Direkt megmértem magam két hete. Aztán fura volt, hogy a passzent gatyáim kényelmesek, vagy csúsznak le rólam, s újra megmértem magam.
2015. márc. 10. 12:16
7/7 anonim válasza:
Igen, ez valóban hihető, hogy ennyit karcsúsodtál. "átrendeződsz" emellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!