Ajanlottak 13 napos dietat, de ez nekem nagyon durvanak tunik! Hany kcal lehet kb ez egy napra? Bovebben lent
1. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 2 kemény tojás
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal (pl. extraszűz olívaolaj, egyéb hidegen préselt olajok) és citrommal ízesítve
2. nap
Ebéd: 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt) 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve
3. nap
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), saláta (vegyes saláta is lehet, de natúr kell elkészíteni)
Vacsora: főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db gyümölcs
4. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 1 liter juice (lehet vegyes is, pl. kiváló zsírégető az ananász), 1 bögre natúr joghurt Vacsora: 1 kemény tojás, 1 reszelt répa, 1 kis adag túró
5. nap
Reggeli: 1 nagy répa reszelve, citrommal ízesítve
Ebéd: 1 nagy szelet főtt tonhal citrommal és kiskanálnyi zsírszegény vajjal ízesítve
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve
6. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 db reszelt sárgarépa
Vacsora: grillcsirke (bőr nélkül) olajjal és citrommal ízesítve (A grillcsirke készen vásárolt is lehet, ha lehúzzuk a bőrét, és annyit együnk, amennyi jól esik.)
..............
tovabb nem is masolom... ez kb hany kcal/nap? nagyon kivancsi vagyok.
Ezt állítólag úgy hívják hogy anyagcsere diéta!
Ennél nemcsak a fogyás a lényeg, hanem az is hogy megváltoztatja az anyagcserédet.
Ha valaki kipróbálta írjon! Kíváncsi vagyok az eredményre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!