Fogyókúra anyagcserezavarral?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, túl rengeteg szuperdiétán és a bűvös 90 naposon. Nem segített semmi, minden csak rontott. Feketén fehéren beszélek: fogyni akarok 15 kilót. Heti 3x járok sportra, ez nem tesz semmit. Anyagcsereproblémával küszködök 2 éve, az óta híztam, és vártam a csodát. Elegem van az állandó éhezésekből, fogyni szeretnék, de sürgősen. Arányos testalkatom van, így nem félek attól, hogy csak 1 helyről menne le.. Mindent szeretnék enni, igen, és tudom, hogy kalóriát kéne számolgatni de.. Nincs konkrét tipp anyagcserezavarosoknak?2010. febr. 14. 18:59
1/4 anonim 

válasza:

naponta 5-6 kis adagot egyél ami rostban gazdag. és sok folyadékot igyál. ez segít beindítani az anyagcserédet.
2/4 anonim 

válasza:

Mert nem diétázni kéne, hanem normálisan táplálkozni. A szuperdiéták ennyit érnek...
3/4 anonim 

válasza:

Lehet ,hogy valami háttér betegséged van...nekem Candidám volt,lelassult anyagcserém volt semmi fogyás...kezelés alatt 10kg ment le rólam heti 1kg fogyással közben semmit nem mozogtam..méreganyagokat adtam le,vissza híztam 4kg gondolom ehhez ragaszkodott a szervezetem,most azon vagyok hogy formában legyek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez meg sem fordult a fejemben, fel fogom keresni az orvost.. Mégegyszer köszönöm!:)
2010. febr. 21. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!