Nagyon hizlal? :SSSS

Váhh XD Elég lehangoló vagy. Én itt szenvedek a csokik elűzésétől stb, meglátom a kérdésed, gondoltam valami ilyesmi lesz: 4 francia krémes, csokiöntettel, és nutella szósszal, ralyta M and M's darabokkal, és Túrós fornettivel megtöltve. nAGYON NAGY? eRRE tE MEG ITT A KUKORIVCA MIATT RINYÁLSZ xdxd
cUKI. lÁTSZIK HOGY ELSZÁNT VAGY, ÉS SZERINTEM VEREGESD MEG A VÁLLAD, HOGY NEKED "EZ" jelentette a bűnőzést ( nem más) Szerintem még segitette is a diétádat, komyolan. Lehet kcal ilag sok van benne, de van benne vitmin, ami kell a zsirbontáshoz, és elméletileg jol lakat . :)

De a disznók meg is tudják emészteni.
Ha meg szoktad nézni a székleteded, akkor holnap is nézd meg. A konzerv java ott lesz benne, emésztetlenül.

ha megszeged a diétádat, ne legyen bűntudatod. csak holnaptól folytass mindent ugyanúgy, mint mára tervezted.
nyugi ettől nem lesz semmi bajod :)
igyál sok vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!