Diéta alatt lehet enni krumplit és kukoricát?
Figyelt kérdés
A kukorica a mexikói zöldségkeverékben ban.2015. márc. 4. 07:45
1/5 A kérdező kommentje:
*van. Bocsánat!:)
2015. márc. 4. 08:11
2/5 anonim válasza:
Én eszem mindkettőt. Krumpliból nagyon keveset, viszont mexikói zöldségkeveréket sokat. Nekem mindig az a köret. (Hajában főtt krumpliból egy-két nagyon pici darab szokott hozzá lenni.)
3/5 anonim válasza:
felejtős mind2. nem csak magas szénhidrát miatt de amugy sem egészséges annyira. szerintetek a disznókat miért kukoricával hizlalják?
4/5 A kérdező kommentje:
De kukoricalisztet lehet enni,akkor kukoricát miért nem?
Egyébként pár szem van csak a mexikóiban.
2015. márc. 4. 11:07
5/5 anonim válasza:
Már miért lenne felejtős?? Akkora baromságokat tudnak írni néhányan.. A lényeg, hogy minél kevésbé feldolgozott ételeket egyél, és azt hiszem ebbe bőőven belefér a buri. Én is fogyózom, semmit sem vonok meg magamtól, ha éppen megkívánok valamit akkor megnézem milyen az "alap" recept, majd elkészítem az egészségesebb változatát, pl petrezselymes buri= megfőzöm a krumplit, leszűröm, még melegen aprítok rá petrezselymet, és kész. Szóval azt akarom mondani, hogy minden ehető egészségesebb verzióban, csak figyeld a kalóriát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!