Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés után miért nem kapják...

Szülés után miért nem kapják vissza a nők az eredeti alakjukat?

Figyelt kérdés
Szülés után ( már 2 éve)még mindig 85kg vagyok, lement pár kiló de mégsem vagyok 60, mint szülés előtt. Pedig nem eszem sokat, nem fogyasztok zsíros ételeket, csak olajban ( ha lehet olivaolajban sülteket), kevés köretet eszem( rizst és burgonyát) nem iszom cukros üdítőket, nem eszek édességet sem. Szülés után csa 1- 2 kg fogytam. Irigylem azokat a nőket akik szülés után pár hónapjára visszakapján eredeti formájukat. Én meg kövér maradtam... Pedig előtte nagyon csinos alakom volt. most meg..Azelőtt sokan megnéztek jól éreztem magam ha mások is szépnek tartottak, de most a fogyás sem megy, kezdek beletörödni hogy ilyen maradok..

2015. febr. 26. 14:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

pl az ilyen tudatlan kijelentéseid miatt mint "nem fogyasztok zsíros ételeket, csak olajban ( ha lehet olivaolajban sülteket"

az állati zsír egy jól hasznosuló energiaforrás és tápanyag.

a növényi olaj tönkreteszi az ereket a szívet és hasznosulni sem nagyon tud ezért megy zsírba azonnal.

az oliva olajnak csak hidegen van élettanilag kedvező hatása,hőkezelés után ugyanolyan káros,mint a napraforgó olaj.

2015. febr. 26. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:

A terhesség elég sok változást okoz a szervezetben. Hatással van a hormon mellett a kötőszövetekre, izmokra...stb.

Igaz én egyik terhesség alatt sem híztam igazán (terhességi diab miatt ch diéta), de hiába voltam annyi kiló szülések után mint előtte, a hasizmaim eltűntek, a bőr megnyúlt... Odafigyeltem az étkezésre. Az első császár volt, akkor a szopi befejezése után (sajna 5 hónap) elkezdtem Rubint Réka 20 perces blokkjait. Valamint sokat sétáltam a lányommal. Majd még 2 terhesség "gyepálta" az izmaimat/bőrömet legfőképp ugyebár a hason. Pedig csak 7, 5 kilót híztam.

2 éves a legkisebb, heti 4szer futok, vagy itthon dvd-re tornázok míg alszik, kalóriát számolok, súlyzózok (vettek súlyzókészletet)... Nincs lehetetlen.

Próbáld meg számolni a kalóriát (azon belül figyelni a fehérje-szénhidrát-zsír) arányokat és kezdj el mozogni. Valamint sok cikk van a google-n ahol leírják hogy egyél egészségesen. Egészséges életmód. Az olajat felejtsd el, káros. Inkább zsírban süss. A szénhidrát pedig lassan felszívódó legyen.

Ha ezekkel sem megy, akkor fordulj orvoshoz.

Minden jót!

2015. febr. 26. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Legjobb ha sütőben sütsz, én csak a gyerekeknek sütök bármit is zsírban (rántott hús), egyébként fűszerekkel be a sütőbe (vagy sütőzacskóstúl). Tojásrántottához vagy rántáshoz kókuszolajat használok.
2015. febr. 26. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!