Szülés után miért nem kapják vissza a nők az eredeti alakjukat?
pl az ilyen tudatlan kijelentéseid miatt mint "nem fogyasztok zsíros ételeket, csak olajban ( ha lehet olivaolajban sülteket"
az állati zsír egy jól hasznosuló energiaforrás és tápanyag.
a növényi olaj tönkreteszi az ereket a szívet és hasznosulni sem nagyon tud ezért megy zsírba azonnal.
az oliva olajnak csak hidegen van élettanilag kedvező hatása,hőkezelés után ugyanolyan káros,mint a napraforgó olaj.
A terhesség elég sok változást okoz a szervezetben. Hatással van a hormon mellett a kötőszövetekre, izmokra...stb.
Igaz én egyik terhesség alatt sem híztam igazán (terhességi diab miatt ch diéta), de hiába voltam annyi kiló szülések után mint előtte, a hasizmaim eltűntek, a bőr megnyúlt... Odafigyeltem az étkezésre. Az első császár volt, akkor a szopi befejezése után (sajna 5 hónap) elkezdtem Rubint Réka 20 perces blokkjait. Valamint sokat sétáltam a lányommal. Majd még 2 terhesség "gyepálta" az izmaimat/bőrömet legfőképp ugyebár a hason. Pedig csak 7, 5 kilót híztam.
2 éves a legkisebb, heti 4szer futok, vagy itthon dvd-re tornázok míg alszik, kalóriát számolok, súlyzózok (vettek súlyzókészletet)... Nincs lehetetlen.
Próbáld meg számolni a kalóriát (azon belül figyelni a fehérje-szénhidrát-zsír) arányokat és kezdj el mozogni. Valamint sok cikk van a google-n ahol leírják hogy egyél egészségesen. Egészséges életmód. Az olajat felejtsd el, káros. Inkább zsírban süss. A szénhidrát pedig lassan felszívódó legyen.
Ha ezekkel sem megy, akkor fordulj orvoshoz.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!