Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitenétek abban hogy hogyan...

Segitenétek abban hogy hogyan edzek le magamrol 10kg ot?

Figyelt kérdés

15/l vagyok 178 cm és mindig nehezebb voltam az átlagnál eredetileg izom miatt meg mert elég erös csontjaim vannak de aztán elkezdtem hozni is és igy vagyok most 70kg ebböl 10kg ot szeretnék leadni heti öt tesim van suliban ami kemény edzés de nem annyira mint kéne röplabdázom heti egyszer két órát és szeretnék otthon is hozzá sportolni

Tudnátok mondani egy hatásos edzőtervet (esetleg tapasztalatbol)

2015. febr. 22. 20:18
 1/5 A kérdező kommentje:
*nem titok nyárra szeretnék lefogyni
2015. febr. 22. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

rákeresel-szénhidrát,fehér liszt,tészták.

és ezeket nem eszed,helyette zöldséget eszel.

egy nap 5-6x étkezel,az étkezés alapja a fehérje-hús.tojás-és ezek mellé zöldséget eszel nem gyors szénhidrátot.

ennyi az egész.

2015. febr. 22. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az első is mondta, nem fogod tudni leedzeni. Ahhoz étrend kell. Mellé kell a mozgás.

Menj el például, és gyalogolj tempósan, az jó zsírégető mozgásforma (aerob). A szint kb. ott legyen, amíg még tudsz lihegés nélkül beszélni.

De ha nincs meg a megfelelő kaja, cseszheted.

2015. febr. 22. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:
A megfelelő kaja már megvan azért nem írtam bele
2015. febr. 22. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

178cm-hez 60kg elég kevés lenne, főleg, hogy állításod szerint izmos és nehéz csontú vagy.

Kiknek az átlagánál voltál mindig is nehezebb? A 10-20centivel alacsonyabbakénál?

2015. febr. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!