Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden reggel 51-52 kg a...

Minden reggel 51-52 kg a súyom, de inkább az 51-hez vagyok közel. Elmentem wellnessezni, ott elég sokat ettem (3 napot voltam), ma reggel 53,5 voltam. Létezik, hogy 3 nap alatt feljött rám 2,5 kg zsír, vagy most mi ez, hogy ennyi vagyok?

Figyelt kérdés
Hozzátenném még, hogy csak ott a wellness hétvégén zabáltam minden szart össze vissza, itthon, a mindennapokban általában CH szegény ételeket eszem, ritkán "bűnözök" csak. Valaki tudja esetleg?
2015. febr. 9. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is szokott lenni! Nekem mindig lemegy kb 3-4 nap alatt a plusz súly, szerintem annak nagy része a kaja a még ki nem ürült kaja plusz víz! Én nem aggódnék.
2015. febr. 9. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi kicsit katyvasz ahogy, írtam de szerintem érthető :D
2015. febr. 9. 09:28
 3/8 anonim válasza:
100%
Kakiltál azóta? Nekem néha ilyen alkalmakkor, ha nem várom meg, hogy kiürüljön a gyomrom, és ráeszek, és nem nagyWC-zek simán elő tud fordulni, hogy ennyivel több vagyok. Pár nap alatt, ha visszatérek a normál kerékvágásba, le is megy ez a pár deka - kiló plusz. Persze lehet, hogy csak simán szerencsés alkatom van, de ezt el tudom képzelni nálad is :)
2015. febr. 9. 09:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam nagywc-n igen, meg a 7vége alatt 2x..biztos az is, hogy a kaja is nyom valamennyit ami még bennem van, mert azt elképzelhetetlennek tartom hogy 4 nap alatt 2,5 kg zsír feljöjjön. várom a további válaszokat :)
2015. febr. 9. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
A belekben rengeteg anyag tud felhalmozódni, ezért nem érdemes naponta vagy kétnaponta méricskélni a súlyt. Nem kell mindent a zsírra fogni.
2015. febr. 9. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nagyobb lett a súlyod, még nem jelenti azt, hogy a többlet csak zsírból lett. Ha minden szart összeettél, simán van abban víz is.
2015. febr. 9. 10:59
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek :)
2015. febr. 9. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:

A sok só és cukor vizet köt meg a szervezetben.

Ez egy átlagos embernél (értsd: aki pl minden 2. nap eszik cukros péksütit, vagy sósan étkezik minden nap) nem látszik, mármint a plusz"víz" amit megköt a szervezet.

De ha alapból ch szegényen étkezel, majd hirtelen nagyon sok cukros-sós dolgot eszel, akkor mivel hirtelen éri a szervezeted ez a sok só/cukor, bizony sok vizet megköthet.

Ki is próbálhatod: önts ki egy kis sót a konyhaasztalra, majd egy pici vizet, és nézd ahogy a só "magába szívja" a vizet.

Na ugyanez történik a testedben.

Ha sok sósat ettél vagy cukrosat ezalatt a 3 nap alatt kell minimum még 2-3 nap mire a plusz víz, amit ez a sok cukor/só felszívott, kiürül.

+ a nagywc-zések.

3 nap alatt nem lehet hízni 2,5 kg zsírt (mint ahogy fogyni se zsírból ennyit)

ellenben fogyni és hízni 2,5 kg-ot megkötött vízből lehet 3 nap alatt.

Várj egy picit, és vissza fog menni a súlyod, nálam előfordult hogy nagy (3 napos zabálás) után +4 kgot mutatott a mérleg, vártam 3 napot kevesebbet ettem és ch menteset simán visszaállt a súlyom.

2015. febr. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!