Minden reggel 51-52 kg a súyom, de inkább az 51-hez vagyok közel. Elmentem wellnessezni, ott elég sokat ettem (3 napot voltam), ma reggel 53,5 voltam. Létezik, hogy 3 nap alatt feljött rám 2,5 kg zsír, vagy most mi ez, hogy ennyi vagyok?
A sok só és cukor vizet köt meg a szervezetben.
Ez egy átlagos embernél (értsd: aki pl minden 2. nap eszik cukros péksütit, vagy sósan étkezik minden nap) nem látszik, mármint a plusz"víz" amit megköt a szervezet.
De ha alapból ch szegényen étkezel, majd hirtelen nagyon sok cukros-sós dolgot eszel, akkor mivel hirtelen éri a szervezeted ez a sok só/cukor, bizony sok vizet megköthet.
Ki is próbálhatod: önts ki egy kis sót a konyhaasztalra, majd egy pici vizet, és nézd ahogy a só "magába szívja" a vizet.
Na ugyanez történik a testedben.
Ha sok sósat ettél vagy cukrosat ezalatt a 3 nap alatt kell minimum még 2-3 nap mire a plusz víz, amit ez a sok cukor/só felszívott, kiürül.
+ a nagywc-zések.
3 nap alatt nem lehet hízni 2,5 kg zsírt (mint ahogy fogyni se zsírból ennyit)
ellenben fogyni és hízni 2,5 kg-ot megkötött vízből lehet 3 nap alatt.
Várj egy picit, és vissza fog menni a súlyod, nálam előfordult hogy nagy (3 napos zabálás) után +4 kgot mutatott a mérleg, vártam 3 napot kevesebbet ettem és ch menteset simán visszaállt a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!