Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség fogyókúrában. Hogyan?...

Segítség fogyókúrában. Hogyan? (Többi lent)

Figyelt kérdés
72kg vagyok és 165 cm magas.3Hónap alatt 95kgról sikerült 75re fogynom majd 1hónap alatt további 3 kilót leadtam.Most viszont megállt a fogyás.Heti 3-4x sportolok.(edzőgép,futás)Szerintem mennyit kellene még leadnom illetve,hogyan tudnám ezt megtenni?
2015. febr. 7. 20:14
 1/2 A kérdező kommentje:
Szerintetek-
2015. febr. 7. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha 3 hónap alatt 20 kilót fogytál, az minden csak nem jó. Heti 0.5-1 kg lenne ideális. Ha ennél több, az 2 dolgot jelenthet:

1. eleinte azonnal sok kilót veszítesz, ami víz, semmi más. (ezzel semmi gond nincs, természetes). De ez még 2 hétig se0 tart, nem 3 hónapig...

2. Izomból is veszítettél. Ez már gond.

Neked szálkásító diéta kéne fehérjedús ételekkel, és a súlyzós edzés (lehet saját testsúlyos is) csak előnyedre válna.

2015. febr. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!