Fogyókúra alatt fogyaszthatok 1,5 %-os tejet?
Figyelt kérdés
Valószínűleg ez az egyetlen dolog,amiről nem tudnék lemondani.Baj a fogyás szempontjából?2010. febr. 10. 09:54
1/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy valószínű a fogyókúrád is úgy rossz ahogy van (nem bántás, de ez a tapasztalatom itt) mindegy. A 1,5%-os tejben pont annyi kalória van, mint bármelyik cukros üdítőben, ugyebár tejcukor, tejzsír... Vitamin és ásványi anyag nulla, mert tejporból van és vízből...
2/9 anonim válasza:
szia énis fogyizom mert a fogamzásgátlo miatt hiztam 10 kilot:-(
de napközben eszem és este pedig csakis egy joghurtot nyomok le a torkomon.de szerintem nyugodtan ihatsz tejet 1.5%ost :-)
a lényeg hogy mozogjuk le mert maguktol ugysem olvadnak le a kilok:-) anicica
3/9 anonim válasza:
Amennyi zsír a másfeles tejben van, annyi kell is a zsírban oldódó vitaminok miatt. Nem ettől a kis zsírtól fogsz elhízni.
4/9 anonim válasza:
Egész nyugodtan igyad, ha szereted! Nem ezen múlik!
6/9 anonim válasza:
ha nem napi 1 litert iszol akkor nyugodtan.
7/9 anonim válasza:
Én inni ugyan nem szoktam tejet, de a corn flakes-hez azt használok, 2 szülésen vagyok túl (20 kg plusz a terhesség alatt, másodiknál 15 kg) és mindkétszer sikerült tartósan lefogynom. Szóval nem hinném, hogy gond lenne, egy sima pulykasonkában is van annyi zsír, akkor azt miért nem tiltják?!
8/9 anonim válasza:
Nem tiltja senki. Nem csak zsír, hanem tejcukor is van benne... annyi a kalória egy dl tejben, mint bármelyik cukros üdítőben. De a fontosabb kérdés az az, hogy vajon globálisan rendben van-e a táplálkozása a kérdezőnek... Mit, mikor, miért és hogyan eszik.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!
Szintén 20 kg felesleggel küzdő anyuka vagyok.Nem is értem...a babavárás előtt elég volt kicsit csökkenteni az ételadagokat,tornázni fél órát és olvadtak a zsírpárnák.
Most más a helyzet...
Ezért próbálok kicsit utánajárni mindennek ezzel kapcsolatban,ismétlem magam,korábban nem kellett különösebb figyelmet fordítani ezekre a dolgokra!
Húst,felvágottat nem eszem,sok zöldséget,gyümölcsöt igen.
Köszi mégegyszer!
2010. febr. 10. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!