Hogy kellene egészségesen ennem és fogynom, ha a szüleimmel élek, akik viszont eléggé egészségtelenül esznek és nem is lenne pénz arra, hogy nekem külön vásároljanak?
Sok a tészta,a cukor,ráadásul a húst nem is igazán eszem meg,legfeljebb csak a műfasírtokat vagy a rántott húst,ami tele van olajjal,esetleg még a makarónit,aminél ugye ott a tészta.
Szóval mit tanácsoltok?
Tojást főzzél vacsorára. Reggelire mehet zabkása, ez 200Ft/kg sokkal olcsóbb és egészségesebb, mint a cukros müzli.
Alma, narancs, mandarin(gondolom vesztek gyümölcsöket)
Levest esztek? Másodiknak mik szoktak lenni?
levest szoktunk,másodiknak szokott lenni különféle tészták(sajtos,tojásos,krumplis,grízes,makaróni,túrós),paprikás krumpli,krumplipüré vagy rizs valamivel(pl fasírt,rántott hús),palacsinta,tejbegríz,pörkölt.Egyelőre ennyi jutott eszembe.
A zabpehelyt nem lehetne mással helyettesíteni?Pl kukoricapehely?Egyszer próbáltam de nem bírtam megenni.
Húst,tojást,rizst ehetsz.Köretnek zöldség (én a Lidl-ben szoktam venni 1kg mexikói 400Ft,pár napra elég)
Igyál sok vizet,2-3 litert naponta.Eltelit és átmossa a szervezeted.
Teljesen jó a mexikói keverék is.Mi is azt szoktuk venni, auchanba 1kg 300Ft.
Paradicsom, paprika, brokkoli-most írta, hogy nincs pénzük, akkor tél közepén hogy lenne pont ezekre pénzük, úgy, hogy jól is lakjon velük?
Kígyóuborka, savanyú káposzta és a cékla most még olcsó, ezekből csinálhatsz salátát, ha szereted mehet bele lila hagyma is.
Rizs az jó, hozzá húst tudsz enni, itasd le a felesleges olajat róla és eheted is.
Ha nem szereted a zabot, akkor tudsz belőle sütni kekszet vagy a kását különféle ízesítéssel próbáltad már?
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!