Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindent megadnék azért, hogy...

Mindent megadnék azért, hogy ilyen testem legyen. Mit kell hozzá tenni?

Figyelt kérdés

Minden pénzt megfizetnek azert ,hogy ilyen testem legyen,mit tehetek erte?sport?zsirleszivas?

[link]

Aki komoly valaszt tud adni,annak kuldok privatba kepet milyen most a testem.

Koszi elore is.

2014. aug. 12. 18:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Penz nem szamit.
2014. aug. 12. 18:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Operáció. Mivel nem vagyunk egyformák nem nézhetünk ki pont úgy, kivéve ha kés alá fekszel.
2014. aug. 12. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, most milyen vagy. Alapvetően az alkatodon nem tudsz változtatni. pl. ha rövid görbe làbad van, hiába fogysz vagy műtteted magad, ha megfeszülsz sem leszel soha ilyen mint a képen levő lány.
2014. aug. 12. 19:06
 4/12 anonim válasza:
"Penz nem szamit." De jó neked...én meg 60 ezerér 12 órázok
2014. aug. 12. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen a hozott anyag? Küldj képet magadról, utána lehet segíteni.
2014. aug. 12. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Elsősorban genetika és testalkat kérdése. Ha csontozatod úgy néz ki hogy brutál széles a csípőd és keskeny a vállad akkor nem tudsz ilyen arányokat elérni.

De.! hatalmasat lehet javítani az arányokon, mert az ízmok adják a formát a testnek (és persze a csontozat)

A táplálkozáson múlik a sikered 70%-ban. Aztán jön egy jól összeállított edzés terv legalább 8 óra alvással ötvözve. Ha nagyon sok felesleg van rajtad akkor szálkásító diétával érdemes kezdeni, és súlyzós edzéssel plusz aerob, ilyenkor nem tudsz izmot növeszteni, csak esetleg megtartani viszont zsírt égetsz.

Aztán ha már bőven leadtál pl 170 magas vagy és 100 kilóról lementél pl 68-ra akkor jöhet egy tömegnövelő diéta itt felrántasz magadra bőven ízmot és persze zsírt is. Izmot csak ezzel a diétával tudsz növeszteni és mint tudjuk az izmok adják a formát. Ezután jöhet egy szálkásító diéta és utána a genetikádhoz mérten átlagon felüli kinézeted lehet. Ha esetleg kicsi a melled azt lehet plasztikáztatni.

Összefoglalva: Szálkásító diéta, súlyzós/aerob edzés, pihenés. Esetleg plasztika és alakot kiemelő öltözködés amivel még lehet javítani az arányokon. Esetleg kis smink :)

Bővebb információt az ingyen letölthető "A sárga kapszula " c. könyvben találsz.

Sok sikert.!

2014. aug. 12. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem kell mutet, max majd ha annyira lefogysz, hogy a borod nem tud visszahuzodni es logni fog.

Addig is dietaznod kell es sportolnod. Persze sokfajta modszer van, de az alabbi valt be nekem:

Dieta: alacsony szenhidratfogyasztas, kaloriaszamlalassal. Kb. 2 gramm per nap per testtomeg kilogram (ttkg) szenhidrat, 2 g/ttkg feherje, es 1 g/ttkg fokent telitetlen zsir. Ezzel megfelelo mertekben vagyok a napi kaloriaigenyem alatt ((2*4 + 2*4 + 1*9)*58 = 1450 kcal) es a szukseges tapanyagokat is beviszem. Nem eszem feldolgozott etelt, sem cukrot, sem glutent, tejtermekeket nagyon minimalis mertekben.

Sport: heti 2-3 alkalom futas, 30-60 perc, mikor hogy alakul es heti 2-3 alkalom sajat sulyos ezdes, alkalmankent egy orat.

Ezzel a dietaval 80 kilorol kb. olyanra fogytam, mint a holgy a kepen, bar a borom nem tudott meg rendesen visszahuzodni, igy meg nem vagyok eleg feszes.

Szoval ennyi, nem nagy ordongosseg. Ja persze nem egy honapig tart :) De azt mondtad, barmit megteszel azert, hogy olyan tested legyen. Hat hajra, a receptet mar tudod. Mar csak tenned kell erte es turelmesnek lenned.

2014. aug. 12. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
De úgy nem nézhet ki, genetikailag lehetetlen, csak műtéttel.
2014. aug. 12. 19:31
 9/12 anonim válasza:

attól függ hogy most milyen alakod van.

Egyébként meg szerintem ez a csaj gebe. Se combja,se csípője,se válla...

2014. aug. 12. 20:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Én meg világhírű operaénekesnő szerettem volna lenni...
2014. aug. 12. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!