Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8kg-t akarok kefogyni napi...

8kg-t akarok kefogyni napi 500-600 kalóriával! Amellet hogy napi szinten tornazom es van mikor futok vagy úszom. Lehet tole maradandó károsodás? Melleimet nagyon lefogom fogyni? 2 hónap alatt akarom.

Figyelt kérdés
De mellére szeretnek izmot is. Most 166 cm es 52 kg vagyok. 16/L

2015. febr. 2. 19:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2015. febr. 2. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Kamu kérdés, nem veszitek észre? :)
2015. febr. 2. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:
21%

Ne foglalkozz azokkal az idiótákkal akik úgy akarják megmondani hogy nem kell fogynod hogy nem is láttak.

Minden kérdés alatt megjelennek, ha azt írtad volna hogy 150/65 akkor is azt írnák hogy "tök jó a súlyod", "nehogy fogyózz", "így is sovány vagy" stb.

Gondolom kövér azért nem vagy de van rajtad némi úszógumi, vagy narancsbőr vagy hasonló, különben nem tetted volna fel a kérdést.

Erre létezik megoldás koplalás és az egészséged veszélyeztetése nélkül is. A legfontosabb hogy elkezdj sportolni, mert az megadja azt az alakot amit szeretnél és segít lepucolni a felesleges zsírt. Ha elszánt vagy pár év múlva úgy lehetsz 52kg, hogy a mostani felesleges zsír helyett izom lesz rajtad. Hidd el nagyságrendekkel jobban fogsz magadnak tetszeni.

Írd be a keresőbe: "Amit a zsírégetésről tudnod kell" és "Sárga kapszula".

Ez két ingyenesen letölthető könyv, nem is olyan hosszúak egy délután elolvasod mindkettőt és megtalálod benne a válaszokat minden kérdésedre. Sok sikert.

2015. febr. 3. 11:09
 14/17 anonim ***** válasza:

16 éves gyereket ne biztassatok fogyókúrázásra. 151cm és 42kg voltam a te korodban, kérdező, és sovány. Te magasabb vagy, és csak 10kg-mal több, mint én voltam akkor.

Neked csak tartanod kell a sportot, de ne éheztesd magad. Még most formálódik a tested. Kérdezd meg a gyerekorvosodat, az iskolaorvost, vagy egy gyereknőgyógyászt esetleg. A koplalás tönkrevághatja a szervezetedet egy életre, még meddővé is tehet.

2015. febr. 3. 11:31
 15/17 A kérdező kommentje:
11:09-es válaszoló! Koszonom, hogy normálisan tudtal válaszolni egyesekkel ellentétben. Pont ugyan ezt latom amit leírtál. Alapbol nem vagyok kover csak szeretnek jobban kinézni es nem átlagos lenni. A könyveket wlfogom olvasni mihelyt lesz ra idom.
2015. febr. 3. 22:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Nehezen tudom elképzelni, hogy kövér lennél.

A napi 5-600 kalória azonban koplalás. Mivel nincs sok felesleged, így a 8 kiló/2 hónap nem reális.

Egy 166 centis 46 kilós lányon meg nem lehet izom, csak csont és bőr. Olvass ilyen jellegű honlapokat, állíts össze egy magas fehérje tartalmú étrendet, folytasd az edzés és ne mérlegelj. A tükör legyen a fontos.

A nyolc kiló szerintem nem reális. Nem tudom miért pont annyit akarsz, de inkább mérd a centiket és nézd hogy változik a tested. :)

2015. febr. 9. 08:13
 17/17 anonim ***** válasza:
21%
persze kérdező aki helyesel meg ész nélkül bólogat azzal egyet értesz no comment.
2015. febr. 9. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!