Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Másfél hónap alatt le lehet...

Másfél hónap alatt le lehet adni 25kg-ot?

Figyelt kérdés

Volna miből. Ha kiiktatom a lisztes,cukros ételeket. Egész nap csak vizet zöldséget/gyümölcsöt ennék. Persze mellette heti 2x úszok. Sikerülne?

(a piszkálódást mellőzzük.köszi)

2010. febr. 9. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondom, hogy kár tépni a szánkat... eldöntötte, csinálja... Csak tudnám mi a büdös francért kell akkor kiírni a kérdést? Nem tartod pofátlan dolognak, hogy mi lekörmölünk neked mindent, miután te már úgyis eldöntötted előre, hogy mit csinálsz??? Neked már sikerült... gratulálok! Két hónanp alatt 30 kiló, zseniális, abból kb. 20 kiló izom volt és víz. Tudod nekem ez orovsként dietetikusként egyértelmű, csak neked nem... Neked jó, csináld.
2010. febr. 10. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha kiiktatom a lisztes,cukros ételeket. Egész nap csak vizet zöldséget/gyümölcsöt ennék.

ezzel a módszerrel fogytál ennyit?

ha igen én is kipróbálom,nekem sem ártana pár kilót leadni

2010. febr. 10. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Na egy bolond százat csinál... így van, tegyétek tönkre a beleiteket, bontsa csak le a szervezet az izomzatot a fehérjehiány miatt, és fogyjatok le jó sok izmot meg vizet! Ez az élet hajrá! Muhahaha :D
2010. febr. 10. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
miért? a liszt,meg a cukor nem annyira egészséges.azzal mit ártok magamnak ha nemeszek belőle? 1ikben sincs semmi vitamin
2010. febr. 10. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy már egyszer sikerült, amihez gratulálni tudok, de az éheztetésnek az az átka, hogy hamar visszajönnek a kilók. Inkább életmódot válts, egyél kevesebbet, csak akkor egyél, amikor éhes vagy és többször egyél keveset. Mellette természetesen sportolj.

Az már egész jó, hogy úszol, de mellette lehetne még otthon tornázni, vagy ha jobb idő lesz biciklizni, sétálni, netán futni.

Ne egyszerre akarj megszabadulni a feleslegtől, mert az a bőrödön is látszani fog.

Egyik ismerősöm (bár nem tudom, hogy mivel, mert csak annyit mondott, hogy odafigyelt arra, hogy mit eszik, tornázott és a stressz is segített) 1 év alatt adott le 32 kg-ot.

Sok sikert!

2010. febr. 10. 14:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, minek a kérdés, ha már tudod a választ.

Persze azt megkérdezném, hogy ha egyszer már lefogytál 70-re, akkor miért vagy már megint 80, ha a fogyókúrád hatásos és egészséges volt.

2010. febr. 12. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Az elején lefogysz gyorsan 4-5 kilót, ez a sztárdiéták eladhatóságának titka. Csakhogy ez 4-5 kiló VÍZ. Ezután sokkal lassabban fogsz fogyni. Kivéve, ha zéró kalórián vagy, de akkor meg tönkremész és megpusztulsz. Heti -1 kiló rendben van.
2010. febr. 12. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!