Másfél hónap alatt le lehet adni 25kg-ot?
Volna miből. Ha kiiktatom a lisztes,cukros ételeket. Egész nap csak vizet zöldséget/gyümölcsöt ennék. Persze mellette heti 2x úszok. Sikerülne?
(a piszkálódást mellőzzük.köszi)

Ha kiiktatom a lisztes,cukros ételeket. Egész nap csak vizet zöldséget/gyümölcsöt ennék.
ezzel a módszerrel fogytál ennyit?
ha igen én is kipróbálom,nekem sem ártana pár kilót leadni

Írtad, hogy már egyszer sikerült, amihez gratulálni tudok, de az éheztetésnek az az átka, hogy hamar visszajönnek a kilók. Inkább életmódot válts, egyél kevesebbet, csak akkor egyél, amikor éhes vagy és többször egyél keveset. Mellette természetesen sportolj.
Az már egész jó, hogy úszol, de mellette lehetne még otthon tornázni, vagy ha jobb idő lesz biciklizni, sétálni, netán futni.
Ne egyszerre akarj megszabadulni a feleslegtől, mert az a bőrödön is látszani fog.
Egyik ismerősöm (bár nem tudom, hogy mivel, mert csak annyit mondott, hogy odafigyelt arra, hogy mit eszik, tornázott és a stressz is segített) 1 év alatt adott le 32 kg-ot.
Sok sikert!

Én se értem, minek a kérdés, ha már tudod a választ.
Persze azt megkérdezném, hogy ha egyszer már lefogytál 70-re, akkor miért vagy már megint 80, ha a fogyókúrád hatásos és egészséges volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!