Fogyás elkezdésével kapcsolatban kellenének tanácsok. Valaki?
Nem tudom, hogyan kéne elkezdenem a fogyókúrát. Az elhatározás megvan, fejben is "eldöntöttem", de ezek után semmi ötletem sincsen.
14, majdnem 15 éves lány vagyok, 170 cm magas és 60 kg. Hetente 2 edzésem van (kosárlabdázok) és 2-3 tesiórám is van. Naponta 100 felülést csinálok, de ez valamiért nem látszik meg rajtam, pedig lassan fél éve csinálom rendszeresen.
Zavar, sőt egyszerűen gyűlölöm az alakomat. Nagy a combom, a hasam és széles a csípőm...
Próbáltam azt a fajta "fogyókúrát", hogy keveset eszek, sokat mozgok és sokat iszok. Ez egy ideig jó is volt, de a szervezetemnek nem igazán tetszett, szóval azt abbahagytam.
A kérdésem nem csak az lenne, hogy hogyan kéne elkezdenem, hanem az is, hogy mi(ke)t lehet ilyenkor, és mi(ket)t nem lehet enni, inni?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
google: "Amit a zsírégetésről tudnod kell"
Olvasd el figyelmesen, akár többször is és semmilyen divat fogyókúrába ne kezdj bele, semmilyen tanácsot ne fogadj meg amit tini-magazinokban vagy hirdetésekben olvasol. Ha ezt követed menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!