Mennyit fogyok ha csak joghurtot eszek?

Nézzük napról napra:
1.nap: nem lesz semmi gond csak féjni fog estére a hasad és gyenge leszel
2.nap: hányinger enyhe szédülés gyengeség
3.nap: hányás, egész napos hasmenés (ugyanis szilárd ételt nem ettél)
4.nap: Hányás, hasmenés, egésznapos alvás(a szerveztednek nincs energia forrása) talán ezen a napon elindul egy kis zsírégetés
5. nap: belső szervek működési zavara léphet fel, a vese, máj szervek problémás működése
6. nap: lehet hogy már orvoshoz kell menned ugyan is hat napja csak tejsavas ételt eszel és nem jut a szervezeted se fehérjéhez se szénhidráthoz(kivéve cukor)
7. tovább romlik az állapotod
8-10. tovább romlik az állapotod de lehet hogy ekkor már eszel mást is mert megundorodsz a joghurttól
Fogyás mind a tíz nap alatt: kb.:3-4 kg.
De ezzel együtt súlyos károk keletkeznek a szervezetedben

Második vagyok.
Pár éve benyaltam valami vírust, nem volt étvágyam. 1 hétig egyetlen falatot sem bírtam enni, csak folyadékot ittam. Egyetlen dekát sem fogytam (pedig reménykedtem benne, hogy fogok). Mikor visszajött az étvágyam, 2 kilót híztam.

Az fog történni, hogy az anyagcseréd brutálisan lelassul, koplaló üzemmódba kapcsol, és még jobban ragaszkodni fog a rajtad lévő felesleghez. Az izmokat bontja majd, mert a túlélés szempontjából a zsír fontosabb. Rosszul leszel sokszor, és a beleid is tönkre mehetnek, tekintve, hogy nem lesz szilárd táplálék amit magadhoz veszel.
Miután abbahagytad, bármit megeszel el fog raktározódni, mert arra tanítottad meg a szervezetedet ezzel a b@romsággal, hogy bármikor megeshet, hogy nem kap enni... Ennek megfelelően, hogy felkészüljön rá, el fog raktározni mindent amit lehet.
Olvasgass egy kicsit, leírtuk már ezerszer, hogyan kell hosszútávon eredményeket elérni
Napi 5-6 étkezés, megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje, szénhidrát és zsírbevitel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!