Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használta már valaki a mágnese...

Használta már valaki a mágneses fogyókúrás lábujj gyűrűt?

Figyelt kérdés
Ha igen, osszátok meg a tapasztalataitokat. Köszönöm.
2015. jan. 30. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

sírok az összes kommenten, kész :D

(régen röhögtem ilyen jót, köszi!)

2015. jan. 30. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Mielőtt megsértődik a kérdés írója tegyen fel egy normális kérdést.

Amúgy szerintem kamu kérdés, ilyen baromságnak senki nem dől be aki elmúlt 10 éves és az IQ-ja jóval meghaladja az 50-et.

2015. febr. 2. 09:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem van, de nem nem tudom hordani, mert másfélszer akkora, mint az ujjam.:)

(Egyébként 300 Ft és repiajéndéknak is adják, az áron rémüldöző fórumozónak mondom.)

2015. máj. 10. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:

5: Ha egyetemre járnál, talán lenne legalább akkora általános műveltséged, mint egy 2 osztályt végzettnek, azaz tudnád, hogy ha emberek nem híznának sport és alacsony kalóriabevitel mellett is, akkor nem kéne a hízás "mágikus" okai után kutatni, és nem volna létjogosultsága az orvoslás ezirányú kutatásainak sem.

Én legutóbb egy 2 órás edzés alatt lettem nehezebb a súlyom 4%-ával, edzés után nem jött rám a ruha, amiben érkeztem, és éekezéskor lötyögött rajtam, ezt magyarázd meg.

2015. máj. 10. 21:19
 15/15 anonim válasza:

@21:19

Szerintem dobd be ezt a kérdést az ezo tv-s hókuszpókoknak.

2015. máj. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!