Szerintetek 10 kg fogyás kb mennyi időt vesz igénybe?
Figyelt kérdés
Nyárig sikerülhet? Egy jó diétával és sok sporttal?
(170cm 65kg)
2015. jan. 29. 21:54
1/8 anonim válasza:
Szia!Persze,sikerülhet.Heti 1 kg mínusz,az még egészséges.De miért akarsz 10 kg-ot fogyni?
2/8 A kérdező kommentje:
Van egy kis hájréteg a hasamon, meg a fenekemen. Nem vészes csak nyáron jobban érezném magam a bőrőmben vékonyabban. Lehet tíz kilóra nem is lesz szükség, kb 58 kg voltam 2 éve és teljesen jó volt.
2015. jan. 29. 22:23
3/8 A kérdező kommentje:
Van egy kis hájréteg a hasamon, meg a fenekemen. Nem vészes csak nyáron jobban érezném magam a bőrőmben vékonyabban. Lehet tíz kilóra nem is lesz szükség, kb 58 kg voltam 2 éve és teljesen jó volt. :)
2015. jan. 29. 22:23
4/8 A kérdező kommentje:
Upsz kétszer küldte el :)
2015. jan. 29. 22:24
5/8 anonim válasza:
Szia!
Én kb. ugyanilyen paraméterekkel rendelkezem.
Az elmúlt év eléggé húzós volt, rettentő sok ülő munkám volt, és vagy nem volt időm elmenni futni/bicajozni/uszodába, vagy amikor volt egy perc időm, addigra már hulla fáradt voltam.
Így sajnos én is felszedtem pár kilót.
De most elhatároztam, hogy nyárra én is megszabadulok egy részétől.
Ha pl. 2 hetente leadsz 1 kg-ot, ami szerintem teljesen reális, akkor májusban már mínusz 8 kg-nál tartasz.
De ha már neki kezdtél (én már egy hónapja elkezdtem), akkor még mínusz 2 kg, úgyhogy simán összejöhet ez a 10 kg.
Sok sikert!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is sok sikert :)
2015. jan. 29. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!