Elég NAGY problémám van!?
sziasztok az a helyzet hogy 144kg vagyok és szeretnék lefogyni úgy hogy ne jöjjön vissza , mert már volt hogy fogytam 10kg t azt pik pak vissza jött. Tudnátok írni valami étrendet amit lehetne csinálni vagy esetleg rendelni?Akaraterő az van.F/17 CM 188 és esetleg valaki próbálta már a norbi duci tornát? első célnak kitűztem a 110kg-t utána szépen tovább ha sikerülne.
előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

9:02-es vagyok. A gyógyszert felejts el, egyébként is már nem forgalmazzák. (Gondolom, van másik is, de szerintem baromság gyógyszerezni magad.)
Az ebédet muszáj megoldanod, ha nem eszel, nem fogsz fogyni. Furcsa, de igaz. Javaslat: csinálj otthon reggel salátát (azt nem kell melegíteni), szeletelj bele sonkát vagy hideg sült húst (ebből hétvégén lehet nagyobb mennyiséget sütni, pár napig eláll). Vigyél gyümölcsöt, joghurtot.
Gastroyal és Teletál ízlés dolga. Nálunk szar a menza (iszonyat fáradt leszek tőle, nem tudom, miből főznek), ezért mindig rendelek kaját. Ott ezeket nem tapasztalom. De nyilván jobb lenne, ha magam főznék és azt enném, de ahhoz se időm, se erőm rendszeresen.
Nekem a Gastroyal kicsit sós, a kollégáim szerint nem. De én kevés sóval főzök. A norbis kaját nem tudom, milyen, de legalább diétás. :) (Ennél a szállítónál nem próbáltam, 2 éve rendeltem rendszeresen, de akkor még máshol volt. Ott kifejezetten finom volt.)
A Gastroyalnal nagyobb a választék, és nem csak ebédet lehet rendelni, hanem egész napi menüt. Valószínűleg olcsóbb lenne, ha magadnak megcsinálnád, de:
- minél többet jársz bevásárolni, annál nagyobb a kísértés, hogy olyan dolgokat vegyél, ami hízlal,
- időt és energiát igényel, plusz nem árt, ha tudsz főzni,
- az egészséged minden pénzt megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!