Tapasztalatok a burgonya diétával kapcsolatban?
Igen, hat! Az egyoldalú táplálkozás miatt gyorsan tönkrevághatod vele magad. Mégis hogy gondoltad? Fél évig krumplit eszel?
Táplálkozz változatosan, zöldségek, hús, gyümölcsök, stb...
Ha fogyni akarsz, akkor a kalóriamérleget kell negatívba állítanod. Több mozgás, kevesebb kaja. Ne akard gyorsan, itt legfontosabb a türelem.
12.40-es vagyok. Köszönjük kisasszony, akkor Ön a profi, és utánaolvasott, gratulálunk! Csak talán nem a megfelelő helyen! Találsz a neten olyat is, hogy gyereket megerőszakolni jó dolog... A megfelelő helyen kéne informálódni, nem a nőklapja cafén, meg hasonló színvonalas helyeken.
De bocsánat, hiszünk neked, te tudod jól... nem én aki Orvosként, dietetikusként és volt élsportolóként több ezer embert tanítottam már meg táplálkozni, lefogyni, egészségesen élni, és helyesen mozogni edzeni... Sok sikert, reméljük az agyad gyulladását is leviszi a krumplidiéta! Jó étvágyat...
15.54-nek. Elég szárazakat tudnék csak írni, azoktól lehet elmenne a kedved :) De pl. ennek a cikknek a szerkesztésében részt vettem... Minden benne van amit tudni érdemes táplálkozásról, mozgásról stb. Alapvetően az oldal részére lett írva, tehát sok testépítős dolog van benne, de az alapdolgok mindenkire érvényesek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!