A sűrített paradicsomban több a kalória, mint ha natúr paradicsomot ennék?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:12
1/2 anonim válasza:
Nézd meg az összetevőket, ha házi esetleg abban nincs cukor, ha bolti olvasd el, lehet naturt cukor-tartósítószer menteset venni.A kettő teljesen más állagú és ízű mármint a sűrített és a rendes paradicsom nem értem mi a kérdés az egyik már megvan főzve a másik nyers.Mindenben a főzés nélküli a jobb mert a vitaminok még benne vannak amit a főzés el vesz belőle,
2/2 anonim válasza:
"a vitaminok még benne vannak amit a főzés el vesz belőle,"
A vitaminok is kibírnak egy hőfokot. Most használtam el egy üveg kecskeméti sűrített paradicsomot az összetevőknél tudod mi volt írva? Paradicsom. Ennyi. Miért lenne benne cukor? Az ízesítés a főzésnél kell.
Természetesen a sűrítményben van több kalória mert nincs rost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!