Hogyan fogyak le?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok.Kb 170 cm magas és 70 kg...Nyáron rengeteget görkoriztam..de most be vagyok zárva a lakásba és nem tudom hogy lehetne fogyózni...Nektek van valami tippetek? nem látszik rajtam hogy ennyi vagyok de engem zavar...Tény és való hogy a még nem lettem szerelmes egy fiúba addig ez soha nem zavart...de most....ilyen szobában lévő elvégezhető gyakorlatokat tudtok? Vagy ne vacsorázzak vagy nem is tudom mit lehetne..Anyu azt mondta hogy így vagyok jó..de én nem érzem már magam így jó....Tipp?2015. jan. 20. 19:18
1/1 anonim válasza:
zöldségek, gyümölcsök enni
kalória számolás,
vacsorázni vacsorázz, de lefekvés előtt 3 órával már ne egyél. szóval lefekszel este 10kor akkor este 7 után ne egyél
próbáld ki a zumbát, rengeteg videó van fent youtube-on ha beírod hogy zumba, vagy hogy dance workout.
szobában pedig. felülés, hasprés, guggolás, fekvőtámasz, súlyzózás, [ írd be így gugliba őket, és kiadja melyik mi, squats, lunges, jumpingjacks, triceps dips, planks, mountain climber, ha valamihez nem ad ki képet, írd utána hogy moves] sajnos magyarul nem tudom mi a nevük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!