Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ha valaki volt...

Mit tegyek? Ha valaki volt mar hasonlo helyzetbe irjon adjon tancsot, mert minden tanacs jol jon most .

Figyelt kérdés
Mindennap elhatarozom ,hogy neki allok es sikerulni fog de sajnos beletorik a bicskam :( Zabalas es zabalas a vege . Vegso elkeseredesemben arra gondoltam , hogy hagyom az egeszet tul sokszor buktam mar bele . De nem megy , nem tudom feladni ez nem en lennek es soha nem voltam egy , gyenge ember mindig a kituzott cel elertem , barmi aron . De nem tudom mit tegyek sokszor mar uyg kapkodok a kaja utan mint , aki legalabb 1 hete nem evett es csak eszek . Szornyu felek , hogy bele fogok betegedni mert erzem ez nagyon elszomorit lelkileg . Fogalmam sincs mit tegyek :( 1000szer nekikeztem es hidjetek el nem tulozok de 1001re is muszaj mert nem adhatom fel csak nem szeretnem ha ramenne az egeszsegem . Segitseg !

#fweffwefr
2015. jan. 20. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk.... ne zabálj? Szerintem nem olyan nehéz megállni. Vagy ha igen, akkor valamit rosszul csinálsz. Remélem nem valami csodaginzenggyökérszárdiétá-t csinálsz.
2015. jan. 20. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem ugy megy . Mar mondtam eros egyeniseg vagyok nem szoktam feladni de ramjon es nem latok nem hallok csak a kaja kell :(
2015. jan. 20. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor veled valami baj van. Próbáld meg a piszológust. De remélem az étrended nem narancsból és zöld teából áll.
2015. jan. 20. 18:54
 4/7 anonim válasza:
Belpoklos talan a helyes megfelytes? Probalj inni is..nem csak enni..
2015. jan. 20. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Naponta 2 3 litert iszok szoval jobb ha csendben maradsz ;) a tobbieknek koszonom az ertelmes valaszt
2015. jan. 21. 06:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első 2-3 nap a legnehezebb...

Valószínűleg túl drasztikusan akarsz váltani.

Próbálj meg "részcélt" megfogalmazni. Pl. hagyj fel egy nem kívánatos élelmiszercsoporttal, lehetőleg olyat válassz, amit kevésbé fogsz hiányolni. Ha egy hétig megálltad, vezess be egy másik "szigorítást" - ha már lesznek sikerélményeid, könnyebb lesz kitartanod.

2015. jan. 21. 12:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi ez nagyon jo otlet :)
2015. jan. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!