Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt hasonló helyzetbe?
Figyelt kérdés
Elég nyugott , nevetős természetű vagyok.
Kevés olyan ember van , aki fel tud huzzni.
Sokszor a barátnőm , annyira fel tud idegesiteni egy nőnek mindent lehet de a férfinek semmit sem.
Nem bántóm mert nő , valamikor nekem jön össze töri a poharakat. Jó nem az enyém , az övéké törje nyugottan.
Az egész szavakal kezdödőt , de lassan át megy fight ba. Szerintettek hogyan lehetne megoldnani?
2014. dec. 15. 09:48
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoljátók papucs lennék?
2014. dec. 15. 10:05
4/5 anonim válasza:
Beszélj vele!!!!!
KOMMUNIKÁCIÓ!!!!!
Ebbe témába felrakott kérdések több mint 90%át ellehetne intézni vagy kommunikációval vagy kis gondolkodással.
(2.ból jön az 1. ha olyan)
5/5 anonim válasza:
Én is nyugodt természetű vagyok. De az ilyen igénytelen, a helyesírási szabályokat semmibevevő iromány nagyon fel tud húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!