Miért nem tudtam még mindig lefogyni? Mit csináljak?
Mit eszel? Mennyit? Tartottad-e a diétádat? Mozogtál-e?
Valami oka biztosan van.
Ilyen nagy túlsúllyal én szakember segítségét kérném diéta összeállításában. És megkérnék egy barátot, családtagot, hogy ellenőrizzen.
Akár lelki okok is lehetnek, pszichológust is érdemes felkeresni.
Azért nem fogytam, mert egyszer sem bírtam végigcsinálni egyetlen egy normális diétát sem. A családból senkit sem érdekel a helyzetem, barátaim nincsenek. Egyszerűen képtelen vagyok hosszútávon étrendet változtatni. Anno sikerül egyszer 20 kg-t lefogyni, de visszahíztam mind, ez már többször is megtörtént. Itthon senki sem tágomat, folyton egy csomó finom étel van itthon, cukrosak és a többi, és nem bírom hosszútávon megállni. Úgy hiszem csak akkor tudok véglegesen lefogyni, ha elmegyek itthonról, de nincs hova.
Hiába csinálok egy diétát már 1-2 hónapja, semmi sem változik, nincs hozzá akaraterőm, hogy így fogyjak le. Teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!