Fogyni szeretnék! Javasolnátok hogy miket ehetek?
semmi kenyér, péksütemény! korpás keksz, győri zabfalatok, gyümölcs-zöldség, ha rádjön a "nasi" akkor almát kockázz fel, mézzel öntsd le. nekem a turmixok is bejöttek: fagyasztott vagy friss, esetleg konzerv gyümölcsök (eper, ananász) tejjel, édeskével vagy mézzel összeturmixolva. laktató, de nem hízlal.
vacsira párizsi, sajttal. de semmi kenyér! ha szereted a túrót, akkor folyékony édeskével, mazsival, reszelt citromhéjjal összekeverve kiváló édességpótló! és semmi zsírban-olajban sült cucc (bundás kenyér, rántott dolgok) én 20 kilót dobtam le így, és nem tornáztam, mozogtam, csak amennyit muszáj volt (busz után futni, munkahelyemen mászkálni) de mozgással még tovább fokozhatod.
a lényeg a fokozatosság. hirtelen ne akarj lefogyni mert ha tök koplalsz, akkor szédülni fogsz, rosszul leszel, és a kilók duplán jönnek vissza. írd fel egy papírra hogy melyik nap mit ettél. semmi csoki, édesség. és ne méredzkedj mindennap, csak hetente 1 alkalommal, ugyanazon a napon. nekem az is segített, hogy kitettem egy csinos, vékony nőci képét a hűtőre (természetesen miniszoknyában) és ahányszor "bűnözni" akartam, rápillantottam, és sóhajtottam: édes istenem, ha most megint eszek, sose leszek olyan, mint ez a nőci....és olyan lettem, nyáron csak úgy villogtam a szuperminimben....remélem hasznos tanács, nekem nagyon bejött! sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!