Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha hajlamos...

Mit tegyek, ha hajlamos vagyok a testképzavaros viselkedésre?

Figyelt kérdés

Ha étkezésről van szó, csak végletekben tudok gondolkodni.

Általában nagyon sokat eszem, de ha elkezdek egészségesebben étkezni, egy idő után annyira félek minden kalóriától, hogy gyakran csak 500-700 kalóriákat eszem egy nap. Nem egyszer volt, hogy annyira teleettem magam, hogy utána meghánytattam magamat.

Most is legszívesebben nem ennék semmit, és szeretnék 50 kiló alá menni, de jelenleg 75 kiló vagyok. :( Nagyon rosszul érzem magam így.

2015. jan. 18. 17:27
 1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám :S Régebben is volt olyan időszakom, hogy alig ettem, le is fogytam rendesen, mondjuk kórházba nem kerültem (160 cm/44kg voltam akkor) , de én is ez a két véglet vagyok. Vagy úgymond nem érdekel és eszem rendesen, egészségtelen kajákat is bőven, vagy pedig elhatározom hogy na mostantól egészségesen étkezem, sportolni fogok, és pár nap után mint ha "bekattanna az agyam" és egyre kevesebbet kezdek el enni. És én is ilyen 500 és 700 kcal között kötök ki és úgy ,hogy többször sportolok is hiába szédelgek :S Nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni. De én megértelek és sajnálom hogy normális tanácsot nem tudok adni :(
2015. jan. 19. 08:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyél egészségesen, de ne számold a kalóriákat.
2015. jan. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!