Miert nem tudok gyorsabban fogyni?
Figyelt kérdés
167 cm vagyok, 64 kg. 2 hete fogyokurazom, de csak 1 kg ment le.
A BMI szerint 1500 kaloriara van szuksegem ahhoz, hogy stagnaljon a sulyom. Mozogni nincs sok idom, fel ora naponta, viszont ha 700 kaloria korul eszem, akkor a rosszullet kerulget, szoval 1.000 korul szoktam enni naponta. De maximum 600 kaloriat egetek pluszba naponta. A fogyashoz meg 7.000 kell, hogy lemenjen 1 kg.
Ha 2 hetente fogyok 1 kg-ot, akkor februar vegere semmi esely, hogy latvanyos legyen a fogyas.
2015. jan. 16. 16:32
11/13 A kérdező kommentje:
Nem csinalom a 700 kaloriasat, mivel nem is birtam. 1000 keves, megis ha 1200 ennek, akkor 300 kaloriaval egetnek tobbet naponta. Ami azt jelenti, hogy 24 nap kellene ahhoz, hogy leadjak 1 kg-ot. Havi 1 kg minusz. Edes keves!
2015. jan. 16. 18:49
12/13 anonim válasza:
Most komolyan úgy csinálsz, mintha ismernéd a szervezeted pontos anyagcseréjét, energiamérlegét (ami MINDEN hatásra változik, még a kajáktól is függ) ?
Ez több mint vallásosság. :)
13/13 anonim válasza:
nem mindenkinél indul meg a fogyás olyan látványosan, pl. nálam sem..botanical slimminget szedem, azzal kezdem elérni az "álom" súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!