Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire lesz káros?

Mennyire lesz káros?

Figyelt kérdés
Jövőhét végére sürgősen le kell adnom 10 kg. olvastam, hogyha narancslébe mártott vattát eszek, nem leszek éhes.Így sikerülne kibírnom ezt a 8 napot?
2010. febr. 6. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mit ennél a vatta mellé ? amúgy szerintem jó nagy hülyeség én tuti nem próbálnám meg!!! szerintem amúgy éhen halnál ha csak vattát zabálsz narancslé ide oda
2010. febr. 6. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
meg ne próbáld! Még valami kárt teszel magadban! egy hét alatt egészségtelen 10 kilót fogyni!! És az úgy is visszajönne! :) kezdj el sportoli, a fiú nem érdemel meg téged, ha egy kis felesleggel nem jössz be neki.. Ne kínozd magad valentín nap miatt!
2010. febr. 6. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon!! Nagyon káros! Nehogy vattát egyél, a vatta alapvetően nem tartozik az emberi fogyasztásra alkalmas ételek közé.

HA mindenképpen végig akarod koplalni a 8 napot, akkor inkább igyál cukormentes teát, sok vizet, zöldségleves levét, stb.

Így fogyni fogsz ha van miből, bár nem hiszem, hogy 10 kilót. De ha újra normálisan eszel, akkor visszamennek a kilók. ÉS: Ez nagyon egészségtelen, én a helyedben nem tenném. De a vattánál jobb.

2010. febr. 6. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
8 nap alatt 10 kilót, szerintem lehetetlen. főleg ha eleve nem vagy túlsúlyos. a vattás hülyeség meg egyenesen nevetséges. egy ovistól hallottad ezt vagy mi? akkor már inkább ne egyél és csak igyál, 8 napig nem enni viszont veszélyes, legyengülsz el fogsz ájulni stb..de hidd el ha le is adsz valamennyit utána szépen zsírban vissza hízod. szóval nem értem mi értelme.
2010. febr. 6. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
narancslébe mártott vatta EZ KÉSZ!!! :D:D
2010. febr. 6. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Just do it.
2010. febr. 6. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Váháháhá :D Nem hiába találták már ki az ókorban is a tajgetoszt... :D
2010. febr. 7. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
Igen, ha lement az első deka tudni fogod, hogy az agyadat már elfogytad....:S
2010. febr. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!