Mennyire lesz káros?
Figyelt kérdés
Jövőhét végére sürgősen le kell adnom 10 kg. olvastam, hogyha narancslébe mártott vattát eszek, nem leszek éhes.Így sikerülne kibírnom ezt a 8 napot?2010. febr. 6. 20:25
1/8 anonim 

válasza:

mit ennél a vatta mellé ? amúgy szerintem jó nagy hülyeség én tuti nem próbálnám meg!!! szerintem amúgy éhen halnál ha csak vattát zabálsz narancslé ide oda
2/8 anonim 

válasza:

meg ne próbáld! Még valami kárt teszel magadban! egy hét alatt egészségtelen 10 kilót fogyni!! És az úgy is visszajönne! :) kezdj el sportoli, a fiú nem érdemel meg téged, ha egy kis felesleggel nem jössz be neki.. Ne kínozd magad valentín nap miatt!
3/8 anonim 

válasza:

Nagyon!! Nagyon káros! Nehogy vattát egyél, a vatta alapvetően nem tartozik az emberi fogyasztásra alkalmas ételek közé.
HA mindenképpen végig akarod koplalni a 8 napot, akkor inkább igyál cukormentes teát, sok vizet, zöldségleves levét, stb.
Így fogyni fogsz ha van miből, bár nem hiszem, hogy 10 kilót. De ha újra normálisan eszel, akkor visszamennek a kilók. ÉS: Ez nagyon egészségtelen, én a helyedben nem tenném. De a vattánál jobb.
4/8 anonim 

válasza:

8 nap alatt 10 kilót, szerintem lehetetlen. főleg ha eleve nem vagy túlsúlyos. a vattás hülyeség meg egyenesen nevetséges. egy ovistól hallottad ezt vagy mi? akkor már inkább ne egyél és csak igyál, 8 napig nem enni viszont veszélyes, legyengülsz el fogsz ájulni stb..de hidd el ha le is adsz valamennyit utána szépen zsírban vissza hízod. szóval nem értem mi értelme.
5/8 anonim 

válasza:

narancslébe mártott vatta EZ KÉSZ!!! :D:D
7/8 anonim 

válasza:

Váháháhá :D Nem hiába találták már ki az ókorban is a tajgetoszt... :D
8/8 anonim 

válasza:

Igen, ha lement az első deka tudni fogod, hogy az agyadat már elfogytad....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!