Nagyfogyásba vágok, jó így?

A hasmasszírozótól és a leg magictől nem fogsz fogyni.
90 napos diétához nem nagyon értek, de szerintem a kenyér nagyon nem illik bele a fehérjenapba, bundás kenyérként pedig az egész diétába sem (bár lehet, hogy elkészítéstől függ).
Ha jól tudom, a víznap hanyagolható, ha nem bírod, hagyd el. Vattát/szalvétát semmiképp se egyél, mert lehet, hogy eltelít, de a gyomor nem tudja megemészteni a cellulózt és egyéb mindenféle anyagokat, amiből ezek készülnek. Csak ártasz vele magadnak... Attól, mert el vagy keseredve, még nem az a megoldás, hogy megölöd magad. Én sem vágom le a fél seggem konyhakéssel, mert nagy. ^^ Kb hasonló hasznos lenne az is, mint neked a vattaevés. =)
Remélem, nem bántottalak meg, nem az volt a célom, csak szólni szerettem volna, hogy ne csinálj hülyeséget.
A diétához sok sikert mindkettőtöknek és csak okosan!

Jézusom, megőrültél? Szalvétát meg vattát enni? :O:o... nemár
Leg Magicem nekem is van, én nem fogytam tőle, de feszesedni biztos fogsz. Hasmasszírozótil is feszesedni fogsz csak szerintem.
90 napossal nekem sincs tapasztalatom, viszont a bundáskenyér az elég zsíros, h ha palacsintasütőben [?] sütöd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!