Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Izmot és hájat veszíteni...

Izmot és hájat veszíteni egyszerre, lehet?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és 70 kiló, 169 centihez.

Az lenne a problémám hogy-nemistudom mi a helyes megfogalmazás-izmot szeretnék veszíteni.

Nem tetszek magamnak. A lábaim és a kezeim vaskosak ,nem löttyedtek hanem kemények és izmosak,és attól olyan nagynak látszanak. A hasam is fura, kb olyan hogy a legfelső két kockám látszik és még kemény is,lejjel meg háj van az oldalamon is,ugyhogy elég... korcs vagyok xD

Szeretném elkezdeni diétát ,napi 5x kevés étkezés,ennék sok répát salátát retket paradicsomot és paprikát,nameg almát mandarint és narancsot,a kenyeret abonettre váltom,sok folyadékkal, és néha megejtek egy kis csirkehúst mondjuk. Emellett heti 4 szer csinálok ilyen...másfél órás rubint réka féle ugrálós izét,meg ugrálókötelezek és hullahopkarikázok olykor.

Kérdésem tehát: Ha elkezdek ezzel fogyni,az izomból is megy le?Az egézsségtelen,és lógni fog a bőröm? Esetleg ha valaki tudná hogy mennyi idő mulva lehetnek kisebbek a végtagjaim?Vagy ha tud jobb módszert,esetleg :)

Nem akarok ilyen dijbirkózónak kinézni,vékony és nőises akarok lenni :(

Köszi előre is a válaszokat! :)

2010. febr. 6. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

16:45-ös!

Te vagy a súlyos értelmi fogytos, ha annyi fáradságot nem vettél, hogy visszaolvasd a hozzászólásokat. Tudom, hogy háj van, meg izom, csak én neveztem el így, és meg is magyaráztam már, de úgy látom ez egy-két visszamaradottnak áthidalhatatlan problémát jelent. Úgyhogy csak a te visszamaradott agyadnak ajánlom figyelmébe a 19:52-es hozzászólást.

Remélem, ez segít feldolgozni a sokkot, hogy nem lehettél ma te itt a legnagyobb agykombájn. Segíteni bezzeg nem segítettél a kérdezőnek, csak beszólogatsz, abban is gyenge vagy.

2010. febr. 14. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Képzeld elolvastam, de akkor is nevetséges.:D

Nem mondtam hogy k. nagy szakértő vagyok, ha ez jött le ez van:D

Nem ismersz te engem, nehogy azt hidd hogy most leoltottál...:D

2010. febr. 16. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek? Jaj, azt hittem, mert te olyan biztosan állítottad rólam, hogy fogyatékos vagyok, meg megkérdőjelezted, hogy miért van az ilyen a világon. Azt hittem, ismerni vélsz. Nem kell téged leoltani, bemosod te magad egy-kettőre egy ilyen képzavarba. Legalább te tanulj meg normálisan oltani, ha már te kezded az ilyeneket. Én nem tudok jól oltani, mert nem szokásom, de aki kapásból ezzel nyit be egy topikba, attól elvárható egy színvonal, nem gondolod?

Nem baj, jó pap is hóttig, gyakoroltál egy jót :)

2010. febr. 16. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert én hol oltottam? Nem aláztam meg senkit se.
2010. febr. 17. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát max magadat, mert ez ehhez kevés volt.
2010. febr. 17. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát magamat biztos nem!:D Én is foglalkozok az alakommal, egyik legnagyobb problémám most ez, nekem jól alakul mert tisztában vagyok 1-2 dologgal, maximum anyagi dolgok lassítanak.
2010. febr. 20. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!