Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Izmot és hájat veszíteni...

Izmot és hájat veszíteni egyszerre, lehet?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és 70 kiló, 169 centihez.

Az lenne a problémám hogy-nemistudom mi a helyes megfogalmazás-izmot szeretnék veszíteni.

Nem tetszek magamnak. A lábaim és a kezeim vaskosak ,nem löttyedtek hanem kemények és izmosak,és attól olyan nagynak látszanak. A hasam is fura, kb olyan hogy a legfelső két kockám látszik és még kemény is,lejjel meg háj van az oldalamon is,ugyhogy elég... korcs vagyok xD

Szeretném elkezdeni diétát ,napi 5x kevés étkezés,ennék sok répát salátát retket paradicsomot és paprikát,nameg almát mandarint és narancsot,a kenyeret abonettre váltom,sok folyadékkal, és néha megejtek egy kis csirkehúst mondjuk. Emellett heti 4 szer csinálok ilyen...másfél órás rubint réka féle ugrálós izét,meg ugrálókötelezek és hullahopkarikázok olykor.

Kérdésem tehát: Ha elkezdek ezzel fogyni,az izomból is megy le?Az egézsségtelen,és lógni fog a bőröm? Esetleg ha valaki tudná hogy mennyi idő mulva lehetnek kisebbek a végtagjaim?Vagy ha tud jobb módszert,esetleg :)

Nem akarok ilyen dijbirkózónak kinézni,vékony és nőises akarok lenni :(

Köszi előre is a válaszokat! :)

2010. febr. 6. 19:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Maradjunk annyiban, hogy 16 évesen a 169 centidhez a 70kg, az nem izom... dagadt vagy és zsíros... Izom nem terem csak úgy az emberen, évek hosszú munkája, már csak a korodból fakadóan sem lehet rajtad ennyi izom... Megnézném, hogy mit nevezel te a hasadon kockának D: :D :D:D :D
2010. febr. 6. 19:24
 2/16 A kérdező kommentje:
najó nem azt mondom hogy télleg díjbirkózó vagyok , de másfél évig (tudom nemsok) jártam rendszeresen konditerembe ,azóta látom őket. Egy 3 hete hagytam abba.Addig nem voltam ilyen,csak elkezdtem ezeket a testépítős kajákat enni és a turmixokat ,aztóta sokkal szélesebb a hátam is.Sosem voltam az a csoki meg tortazabáló..
2010. febr. 6. 19:27
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Az nem izom, hanem kemény hús - én hívtam így, hasonló felépítésem van fizikailag, mint neked. Illetve volt. Most 24 vagyok, 2 évvel ezelőtt tornával és diétával leadtam, na akkor jöttek kis nőies izmok a derekam köré.

Naponta tornáztam, vagy 40-50 perc aerob mozgást végeztem, emellett pedig diétáztam. lényegében igyekeztem a rossz szénhidrátokat (fehérkenyér és cukor) kiiktatni, illetve este más nem enni, vagy csak valami nagyon könnyűt.

Így 16 kiló ment le rólam. Soknak hangzik, de nem nézett ki olyan soknak, pont mert szerintem ez a kemény hús ez nehéz. A legjobb az volt, hogy egy ideig tartottam, aztán sérülés miatt kicsit visszahíztam, de már sokkal formásabban veszem fel a hájat, és azzal sem nézek ki olyannak, mint egy díjbirkózó, mert valóban olyan voltam én is :)

2010. febr. 6. 19:35
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Kemény hús... ez jó :D Gyerekek van izom, meg van zsír okés? Amit az állatoknál látsz, és húsnak hívsz az izom... ami meg a háj az a zsír... 16 évesen feszes még a bőr, és a zsírt összetartja, feszes is... A mell is zsírból van lányoknál, mégsem lóg 20 évesen, mert feszes a bőr.

A turmixok nem csodaszerek, simán csak annyi, hogy a megfelelő tápanyagokat meg tudod inni fél perc alatt, és nem kell jól bezabálni, és emészteni órákat. Ennyit tudnak, semmi mást. Persze ha gőzöd nincs mit iszol, akkor lányként jól el lehet hízni egy ütős tömegnövelőtől :) A konditeremmel semmi gáz nincs, azt lehet csinálni tovább, a kaján múlik a zsírleadás... Ha leadnád a rajatad lévő összes felesleget, nem lennél több 55 kilónál, ez tuti...

2010. febr. 6. 19:42
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

19:42-es:

Én hívtam így, és ha látnád, értenéd, mire gondolok. Persze háj az is, csak tudod akinek olyan a testfelépítése, hogy amúgy is nagy mindene (nekem széles a csípőm, a vállam, hosszúak a végtagjaim - nagy vagyok, na), annak a háj nem feltétlenül az a fodrozódó, rezgő süppedős izé, hanem kemény és feszes... Nem olyan szörnyű látványra, de ott van, és... áhh... Attól még háj, csak baromi nehéz megkezdeni a lebontását...

Hát kívánom, hogy ne legyen benne részed.

A turmixos, csodaszeres mondandóddal totál egyetértek, sajna csak a pénztárcádat véknyítják, téged nem...

Remélem, a kérdező is kiveri a fejéből, mert hülyeség mind.

2010. febr. 6. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja és azért lehet keverni az izommal első (csak első) blikkre, mert van az a szokása, hogy álcázza magát... de ezt már tényleg nem tudom elmagyarázni :)
2010. febr. 6. 19:54
 7/16 anonim ***** válasza:
járj el úszni és futni emellett pedig táplálkozz egészségesen.
2010. febr. 6. 20:14
 8/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat :)

na,te érted mire gondolok :D nem az a löttyedt puha hurkás hájam van hanem az kemény feszes vaskos . kemény hús ahogy mondtad :D vki megért végre :D

azthiszem akkor amint jobb idő lesz kicsivel elkezdek ujra futni hátha leolvad rólam :|

2010. febr. 6. 21:42
 9/16 anonim ***** válasza:

Én írtam a "kemény húsos" kommentet!

Igen, leolvad. lehet, hogy nehezebben fog megindulni, de kitartás, mert le lehet adni azt is! Csak tömegnővelőt, izmosító szereket ne szedj semmiképp, mert az ilyen testalkatnak nem használ :) Csak még nagyobb leszel. Diéta, addig is zsírégető edzések, aztán szükség lehet feszesítőre, formásítóra.

Kitartás, sok sikert!

:)

2010. febr. 6. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Kemény hús...xd A HÚS=IZOM te fogyatékos...Ilyenek minek vannak a világon...:S
2010. febr. 14. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!