Az lehetséges, hogy fogyókúra közben hízok?
Figyelt kérdés
Hullámzóan megy a fogyókúrám.Kb 4 hónapja figyelek oda a kajára és mozgok(meg hasazok) rendszeresen és most már 2x is azt veszem észre, mintha feljött volna egy kis zsír.Lehetséges,vagy csak beképzelem ezt?2010. febr. 6. 10:45
1/5 anonim 

válasza:

nyilván azért jött fel, mert ZABÁLSZ. előttem nincsenek titkok, láttam, ahogy tegnap hajnali 3-kor kisurrantál a konyhába és megettél félkiló zsíroskenyeret. muhahaha.
2/5 anonim 

válasza:

Mit jelent az hogy odafigyelsz a kajára. Nem csak az nem mindegy hogy mit eszel, hanem az sem mindegy hogy mennyit. Ha hízol az azért van mert sokat eszel. Ennyi. Ne magadat nézegesd hanem állj fel egy mérlegre és mindjárt megtudod hogy beképzeled-e vagy nem.
3/5 anonim 

válasza:

Én is láttam egyébként, de én azt is, hogy bezabáltál mellé két rúd krinolint is ! Vigyázz magadra, így nagyon durva kis Hambi Boy lesz belőled xd.
4/5 anonim 

válasza:

Igen. Ilyen velem is volt. Elmentem egy hét biciklitúrára, keveset és többször ettem, és mire hazamentem, három kilóval mutatott többet a mérleg. Na, akkor tettem le arról, hogy sport+egészséges evés...
5/5 A kérdező kommentje:
Na,akkor egész jól bevásároltatok!
Hát azt jelenti,hogy figyelek a kajára,hogy kb heti 3x csirkemell-rízs,csak víz,kevés cukros dolog...
2010. febr. 6. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!