Ehetek este Uncle bens-t?
Figyelt kérdés
Holnap este vendégek jönnek hozzánk,és úgy terveztük,Uncle bens lesz a vacsi.A diétám alatt ehetek belőle úgy,hogy rizset nem eszek hozzá,tehát csak magát az öntete meg a húst?Alapvetően hízlaló étel?2010. febr. 5. 22:42
1/3 anonim 

válasza:

hát nem éppen diétás. de én azt mondom hogy ezen ne aggódj, ne egyél hozzá rizst, és kis adagot egyél és aznap vagy másnap mozogj egy kicsit többet.
2/3 anonim 

válasza:

Most egy alkalom nem számí. Én is volt hogy bűnöztem fogyókúra alatt. Nem lett gond belőle. Másnap meg ugyaúgy figyelj oda mit eszel és mozogj. Ha megvan a rendszeres mozgás, nem baj az ilyen kaja néha.
3/3 anonim válasza:
Az Uncle bens egy horror, cukorszirup olajjal... Nem csoda, hogy a szervezeted erre vágyik diéta idején.
Egyél rizst hússal. szószok nélkül. Ez az egy nap is számít, sőt duplán, diéta idején 2x olyan gyorsan tudsz hízni, ha nem figyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!