Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek este Uncle bens-t?

Ehetek este Uncle bens-t?

Figyelt kérdés
Holnap este vendégek jönnek hozzánk,és úgy terveztük,Uncle bens lesz a vacsi.A diétám alatt ehetek belőle úgy,hogy rizset nem eszek hozzá,tehát csak magát az öntete meg a húst?Alapvetően hízlaló étel?
2010. febr. 5. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
hát nem éppen diétás. de én azt mondom hogy ezen ne aggódj, ne egyél hozzá rizst, és kis adagot egyél és aznap vagy másnap mozogj egy kicsit többet.
2010. febr. 5. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Most egy alkalom nem számí. Én is volt hogy bűnöztem fogyókúra alatt. Nem lett gond belőle. Másnap meg ugyaúgy figyelj oda mit eszel és mozogj. Ha megvan a rendszeres mozgás, nem baj az ilyen kaja néha.
2010. febr. 6. 09:41
 3/3 anonim válasza:

Az Uncle bens egy horror, cukorszirup olajjal... Nem csoda, hogy a szervezeted erre vágyik diéta idején.

Egyél rizst hússal. szószok nélkül. Ez az egy nap is számít, sőt duplán, diéta idején 2x olyan gyorsan tudsz hízni, ha nem figyelsz.

2010. febr. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!