31/34 anonim 

válasza:

nálad még mindig plazma tv-ben meg egyb vackokban van mérve a gazdagság? elég sz*r életed lehet.. tudod hiába vagy gazdag ha nincsenek olyan belső értékeid amik valakivé tesznek. lenézheted a magyarokat, de a te drága amerikád azért lett olyan marhanagyra mert a magyarok által feltaláld dolgok naggyá tették.. a tv-t sem amerika sz*rta ki, a hidrogénbombát se, Neumann neve is remélem rémlik a számítógép terén hogy az orvostudományt meg ne említsem.. büszke lehetsz a cigányfajta lopós népre amit te úgy istenítesz.
32/34 anonim 

válasza:

A fényképezőgép sokat torzít. Szerintem 6-7 kg felesleg lehet rajta, ami nem vészes.
33/34 anonim 

válasza:

Én voltam kint Spanyolországba 2 hetet, és az is sokkal jobb hely mint Magyarország. Akkor baromira idegesített, hogy ami nekik természetes, az nekem luxus...
Tehát eltudom képzelni, hogy Amerika is jobb hely nála, de akkor sem kéne így beszélned a Magyarokról, mivel elvileg te is itt születtél, nem?
Eggyetértek veled, de a bunkó stilusod miatt hitelét vesztette a véleményed...
A tengert én is imádom, szívesen laknék olyan hellyen ahol van:S
Vagy legalább a Balatonnál...
34/34 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!