felteszem nekem szólt.. a bordás válaszoló vagyok. én nem vagyok kövér 172cm/58kg.. nekem ez pont jó így, mivel kicsit izmosabb is vagyok..
az más dolog hogy itt egy csomó rossz döntés következtében sok a cigány, de ez hogy jön ide?!
ott sokkal több elhízott van mint itt.. és nem védem a kövéreket csak hülyeségnek tartom a csontosra fogyást. a képen tényleg nem egy modell alkat látható, de ne mond hogy nem láttál már durvábbat.. (ja látom lepontoztatok.. jólvan. vonjátok meg magatoktól a finomságokat és SZENVEDJETEK azért hogy fogpiszkálónak nézzetek ki, és ha pár év múlva változik az "ideál" akkor azért vonjatok meg ezt azt.. divatmajmok)
2010. febr. 6. 19:47
22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak. Aki csak mocskolódni jön ide, az nyugodtan visszamehet az anyuci p.nájába! Mert persze ti tökéletesek vagytok!
2010. febr. 6. 20:47
23/34 anonim válasza:
"Aki csak mocskolódni jön ide, az nyugodtan visszamehet az anyuci p.nájába! Mert persze ti tökéletesek vagytok!"
hát te így véded a barátnődet??biztos nagyon jó barátnők vagytok,más magát szokja így védeni..
2010. febr. 6. 21:35
24/34 anonim válasza:
lol hogy it dagadtak??!! ez scak az irigy magyarok talaltak ki mert itt jo elet van csak mondom itt sokkal sportosabb midnenki hisz itt a tenger es itt az ebmerek doklgoznak 6 orat egy nap aztan sportolni mennek vagy a tenger partra szorfozni es valoban nem beszelem jol a magyar nyelvet hisz nem hasznalom nagyon szal ezt csak az irigy mocsok nep a magyar talalta ki igen igen eleg szar egy nep es itt csak mondom legalabb it van jovo kepzeld el ha magyaroke lenne az egesz europa ugyan ugy elcsesznek mint ahogy a regi magyarorszagot is tiszta szegyen es meg ara a tanitasi modszere vagyotk buszkek ahogy olvasogatom forumokon eleg szar... pl itt a felso taogzat meg az also tagozat kulon sulik hogy ne baztasak a kicsik a nagyobakat az unoka ocsemtol halom hogy dicsekszik hogy megverte a 4 est szal en ere nem lennek buszke itt csak sportolt emberek jarnak nah meg vegyuk pl new yorkot ot az ember 5-10 KM et gyalogol mert ott nincs olyan szar busz ott vagy kocsi vagy gyalog es ott pedig a 60% mind gyalog megy
2010. febr. 7. 15:13
25/34 anonim válasza:
19:21 mivan kinodban nem tudsz mast csak mosolyogni tuddo midnenki magabol indul ki... en nem en tanulok meg de mondok pl nalatok leneztek midnenkit nalatok csak az a jo aki orvosnak tanul epp azert is lett elbaszva valamenyire amm csak 3 eve vagyok itt es ku*rva jo hely...
2010. febr. 7. 15:16
26/34 anonim válasza:
te kajak hülye vagy.. nem kitaláltam hogy ott a sok a kövér hanem LÁTTAM..mert én is jártam azona szenny helyen amit te annyira jónak találsz. amúgy ha nem vagy itt, honnan tudod hogy szar hely vagyunk? és marha boldog vagyok itt is, nem nézem le azokat az osztálytársaimat akik nem olyan jó tanulók stb.. sőt.. inkább azt aki még mindig a tucatszakokra megy. sokkal többet ér egy kétkezi munkás, mert egy közgazdász nem fogja neked megszerelni a villanyt taplókám :) ja és képzeld el itt is vannak külön szedett iskolák :D én pl olyanba jártam hogy 4.ig egyik épület utána másik. az hogy te ilyen degenerált tájékozatlan tuskó vagy az nem azt jelenti hogy magyarország rossz hely lenne. a politika sz*r de miért kell vele foglalkozni? remélem beteeti a hó a p*fád, mert elég nagy. ja arról ne is beszéljünk hogy melyik az a hely ami a legjobban szennyezi a környezetet.. :) s*ggarc
2010. febr. 7. 15:22
27/34 anonim válasza:
amin irtam 3 eve jottem ki akkor voltam 9 ikes es akkor untam ra esmar akkor is szar hely volt a masik meg az hogy a a scaladom tobbi tagjaval hetente beszelek es azert tudom akkor biztos rosz helyen jartal mert ahol en elek kert varosban nagyon szep es jo hely talan nem, lehet elmodnani egyes varosrol de itt tobb szebb van mint ott nalatok sot ott nalatok eleg keves min buszkelgetek a balotonon? xD
2010. febr. 7. 16:46
28/34 anonim válasza:
es nem te hanem apolitikusok itelik el a ketkezu munkasokat ez mar akkor is ugy volt es ott magyarba midnen szar gazdasag,politika,tanitasi modszer,elelmiszeripar mukalya hat voltam magyarba nyaron latogatni 100% ba szar kalya minden szar egy pozitivumot se tudok modnani mindenhol hol kodlus csorogalyok itt amcsiba csak azoka csorok akik lustak dolgozni de ott mindenki az tiszta szegyen es en azert nem lennek buszke ilyen szar sittes cigany orszagra itt amcsiban azt hiszik hogy a magyar=cigan a magyar az csak a beceneve a ciganynak szoval ez eleg szegyen
2010. febr. 7. 16:49
29/34 anonim válasza:
3 év alatt felejtettél el magyarul? :D :D :D Szentgyörgyi Albert 50 évig élt kint, és még akcentusa sem volt :)) Hagyjál már Amerikával. Éltem kint 10 évet, felépítettem egy vállalkozást, annyi pénzem volt, mint neked sose lesz... Mégis visszajöttem, mert akkora kint a sötétség, hogy ihaj. De neked ez mindegy, mert te is az vagy... Össze-vissza beszélsz minden idiótaságot... Csak sportos emberek vannak kint? Te normális vagy? :D :D :D Egészségügyben dolgoztam kint orvosként... hagyjuk ezt :)
2010. febr. 7. 17:50
30/34 anonim válasza:
ez mind kamu epp most akartam irni hogy nem veszekszem en egy alsobbrendu fajjal a magyarnep a legszemetebb nep ami csak letezika vilagon sok zsido komunistam roh*adt ge*ci nepek vagytok ti es ez csak duma es azt ketlem hogy anyi se mert kur*va gazdagok vagyunk de hat ilyen alsobb erendu fajjal mint a magyar ahol nagy cucc a plazma tv xDDD rohely nah en ide nem irok tobbet es nem elfelejtettem magyarul mert ahogy lathatod irok magyarul mert kulonben nem tudnad elolvasni hanem mart nem nagyon tudok helyesen irni magyarul szal enyi szar az egesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!