Napi 700 kcal-val mennyi ido mire lefogyok?
Figyelt kérdés
165 cm es 67 kg vagyok.
Kb egy olyan 54 kg-ot mikorra erek el igy?
Tudom mik a kovetkezmenyek tisztaban vagyok vele,szoval ha csak predikalnal akkor legyszi ne valaszolj! :)
2015. jan. 5. 20:22
1/6 anonim válasza:
Előbb lesznek "zabarohamaid", mint hogy lefogynál :(
2/6 anonim válasza:
ezt én is csináltam, és néhány napig jól bírja az ember, de azért az a 700 kcal nagyon nagyon kevés, és pár nap elteltével ki fogod fosztani a hűtőt.
Én 6 kg-t dobtam le a hoodia segítségével (étvágycsökkentő), és ettem mellette rendesen, így sokkal könnyebb volt!!
3/6 A kérdező kommentje:
En egyszer mar csinaltam ezt de nem emlekszem hogy 15 kilo mennyi ido alatt ment le.. csak hogy fel ev mulva mar csak 50 voltam :))
2015. jan. 5. 20:42
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális a testtömeg indexet úgyhogy nem kell fogynod. Ha fogyni szeretnèl ennek ellenère akkor a bevitt kalória mennyisèged csökkentsd 17%-kal akkor fogsz fogyni. Lehet hogy jelenleg is 700 kcal az energiabeviteked akkor nem fogsz fogyni. A szervezet ráál egy idő után az energia bevitelre ès nem változik a súlyod. Ha viszont az energia beviteled mondjuk naponta 3500 kcal akkor nem kell rögtön 700kcal-ra lemenned mert az egèszsègtelen. Továbbá az anyagcserèt kène inkább növelned pl sporttal vagy megfelelő szènhidrátbevitellel. Javaslom h inkább tornázz mert az jobb mint a kalóriabevitel drasztikus csökkentèse. Figyelj az èteleid összetètelère. Ès ne feledd az izom több kalóriát használ mint bármi ès jobban is mutat rajtad mint a lógó bőr. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Kb két hete rendeltem hoodiat, én azzal fogyok, legalábbis látom már a változást, tényleg jól hat, egyetértek az előző kommentelővel.
6/6 anonim válasza:
szeintem elég kevés a napi 700 kcal, inkbb fogyassz többet, és a sportolásra fektess nagyobb hangsúlyt! szerintem 2-2,5hónap alatt lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!