Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány hónap alatt ideális...

Hány hónap alatt ideális leadni 50 kg-t?

Figyelt kérdés
Az elég lehet hozzá, ha két naponta fut és heti ötször edz az ember és emellett normálisan étkezik? A normális alatt azt értem, hogy napi ötször, fehér liszt, cukor, nasi, üdítő kilőve, de nem éhezik, tehát eszik zöldséget, gyümölcsöt, húst, teljes kiőrlésű dolgokat. Vagy ekkora fogyashoz már éhezni kell?
2015. jan. 4. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Heti - kilót számolhatsz, de a sok edzéstől lehet, hogy kilóban nem is fogsz nagyon fogyni, mivel ha izmot növesztesz, annak nagyobb a súlya, mint a zsírnak.

Szerintem ha egy év alatt összejön az jó eredmény.

2015. jan. 4. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Na, a számok nem látszódnak. Heti 1-1,5 kilót akartam írni.
2015. jan. 4. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 10-12 hónap alatt kivitelezhető, hogy utánna tartós is maradjon.
2015. jan. 4. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A ferjemről.van.szó. Ő már.fogyott egyszer 40 kg-t kevesebb mint 4 hónap alatt. Koplalással és rengeteg mozgással. De persze nem lett tartós az eredmény, és szerintem nem is egészséges ez. Most szeretném meggyőzni, hogy lassabban csinálja, ezért kérnék véleményeket.
2015. jan. 4. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:

50 kg plusszal el ne kezdj futni, tönkremennek a térdeid! Kezdetnek járj le heti 3x a konditermbe, pattanj fel a kerékpárra és tekerj egy 30-40 percet. Fontos, hogy tudd mérni a pulzusod, mert a fogyáshoz az a fontos, hogy zsírégető tartományban maradjon. Ezt a tartományt úgy tudod kiszámolni, hogy: 220-életkor x 0,65, 0,75. Ebben az intervallumban maradj végig, hogy a zsírégetés beindulhon.

Ha már figyelsz az etkezesedre és edzel is mellette heti 3x, mar az első hónapban is látványos eredményt érhetsz el, hiszen nagy súlyból hamarabb elmennek az elején a kilók.

Heti 0,5-1 kg az ideális fogyás egy embernek, ez még nem sokkolja a szervezetet. En minimum adnék magadnak másfél évet. Hiszen nem fel-1 ev alatt jött rad ez a hatalmas felesleg.

Sok sikert, egy szinten diétázó 20 éves lány.

2015. jan. 4. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Első 1-2 hétbe sok lemehet (sok megkötött víz hamar leugrik). Én összesen 30 kilótól akarok megszabadulni szeptember eleje óta, 23on már túl vagyok, ebből az első 8 kg 2 hét alatt lement, utánna állt be a heti 1 kilóra a szervezetem.
2015. jan. 4. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!