Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vibrotréner hatásos a kilók/ce...

Vibrotréner hatásos a kilók/centik lefaragásában?

Figyelt kérdés
Anyósom kapott karácsonyra egyet, és mivel egymás mellett lakunk, akár napi szinten is használhatnám. Úgyis esedékes egy fogyókúra, kalória számlálás mellett segít? És csak magában egy normál étrend mellett? Köszi.
2014. dec. 28. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Vibrotréner...........mit ki nem tudnak találni az emberek a megazdagodás érdekében.
2014. dec. 28. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:

ha ez ugyanaz, mint a power plate, akkor pont ugyanúgy segít, mint bármelyik más, edzőtermi gép.

azt nem értem soha, hogy úgy adják elő, mintha csak rá kéne állni, aztán ennyi. hát, errefele vannak fitness class-ok rajta (ha ugyanarról beszélünk), s marhára nem csak álldogálunk rajta, hanem guggolunk, súlyzózunk, "plank"et (nem tudom, mi magyarul, kitartott fekvőtámasz) csinálunk, pont ugyanazokat, mint egy normál edzésenk, csak ehhez még rezeg alattunk a gép.

a fogyókúra meg kajától függ.

2014. dec. 28. 17:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves Első! A válaszod nem túl hasznos...

Kedves Második! Olyasféle, és nem zárkózom én el a gyakorlatokról rajta:) Ha úgy kell, akkor csinálom.

2014. dec. 28. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:

# 3

Csak rá akartam világítani arra hogy attól nem lesz jobb ha valami gép részkódik...a hozzá ne értő naív embreknek el lehet adni!

De egy igazi sportember vagy egy orvos körberöhögi az ilyen csilicsálé gépeket.

2014. dec. 28. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
ja, az edzők pont nem röhögik körbe...
2014. dec. 28. 20:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy se orvos, de edző, se sportember nem vagyok, sajnos, nem csak e háromféle embertípusból áll össze a népesség...A lehetőség most adott, és mindenképpen használni fogom. Csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy úgy menjek-e neki, hogy most ez -20 perc lesz az életemből naponta, vagy lesz értelme...Az nem igazán írt, aki használta is - még akkor is, ha esetleg nem volt hatásos - inkább csak olyanok, akik kívülről szemlélik, és maguknak véleményt alkottak róla. Okosabb ugyan nem lettem, de azért köszönöm!
2014. dec. 29. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én használtam (a power plate-t), de nem rendszeren, s nem kifejezett céllal, na meg, sportolok amúgy is. Azért nem írtam konkrét véleményt.
2014. dec. 29. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!