Milyen teát javasoltok fogyókúra kiegészítésére?
Figyelt kérdés
Mert ilyenkor vízből nem bírok 2-3 litert meginni,ezért gondoltam valami jó teára ami ízesítés nélkül is jóízű,esetleg még serkenti az anyagcserét is.
/most picwick zöldteát iszom,de már kicsit unalmas/
2010. febr. 3. 17:43
1/2 anonim válasza:
Én is szeretem a zöldteát...de végülis mindenfélét ihatsz ami jólesik. A salaktalanitó teák ilyenkor hatásosak. Valaki mályvateát is iszik.Én a feketeteát is előszeretettel fogyasztom vagy a gyümiteákat. Mondjuk én édesitővel, natur csak a salaktalanitó teát iszom.
2/2 anonim válasza:
Bizonyos források szerint a zöld tea (ízesítve is) és az Oolong fogyasztó hatású (de nem fogyasztótea!). De cukor nélkül bármilyet ihatsz. Lehet bármilyen gyógyteát is inni, de azoknak az ízét szokni kell... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!