Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol találok 1000-1200 kcalos...

Hol találok 1000-1200 kcalos étrendeket?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 10:25
 1/5 anonim válasza:
Kiszámolod magadnak... ha tényleg akarsz fogyni nem mások által kitaposott ösvényt fogsz keresni hanem olyan módszert találsz ki magadnak ami tényleg működik és nem kell másra kenned ha nem sikerült lefogynod.
2010. febr. 2. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Előttem szólóval értek egyet. Neked kell eldöntened a kalóriaszámolgatás során, hogy miből állítod össze a napi adagot. Szerintem inkább megéri sok gyümölcsöt, és zöldségből, valamint párolt húsokból összeállítani, mint egész nap pl. 2 kiflin, és egy csokin tengődni, amivel ráadásul egyáltalán nem laksz jól...De szerintem ha már ilyen étrendet állítasz össze azért az egészséges táplálkozás egy-két szabályával legyél tisztában. :)

Itt egy honlap aminek a segítségével megnézheted néhány étel kcal értékét. [link]

Sok sikert, ha ügyesen válogatod össze az aznapi kajákat, naponta 5x eszel keveset, akkor se koplalnod nem kell, erőtlen se, és lassan, de biztosan fogyni is fogsz. :)

2010. febr. 2. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudnod kell, hogy ha 1000 kalóriával lefogytál, és visszaállsz a normál kajálásra (2000 kalória), sokkal több fog visszajönni, mint amennyit lefogytál. Inkább próbálj életmódot váltani (véglegesen), egyél kevesebb cukrot és szénhidrátot, és mozogj sokat.
2010. febr. 3. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
miota kell egy 165 centis nonek 2000 kaloriát megennie?
2010. febr. 3. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
pont a 2000 kaloriácska miatt szedtem fel pár kilot :D
2010. febr. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!