Ha gyors az emésztésem kevésbé fog "ártani", ha túlléptem a napi kalória szintemet?
Nos, egy naptól nem fogsz meghízni ahogy egy nap alatt fogyni sem lehet!
Ha gyors az anyagcseréd, az annyit jelent, hogy nincsen bajban a szervezeted, minden működik rendesen.
De, természetesen jelentheti azt is, hogy több kalóriabevitelt is megengedhetsz magadnak.
Csak akkor nem fogsz fogyni, hanem csak súlyt-tartasz.
Érted?
A napi kalória szintedet sem ismered. Mármint a pontos felhasználásodat, ez eleve függ attól is, hogy mit eszel.
Tehát.. tulajdonképpen nincs értelme a kérdésednek, még ha minden nap 'túllépnéd' akkor sem tudjuk pontosan mi történne. Ha én lépnék túl ilyen 2200 kcal-os határt, nem nagyon híznék. Sem 1 nap alatt, sem hetek alatt. Mondjuk én nem is eszem lisztes-cukros ételeket. 1 nap alatt nem sok változás történik, maximum rosszul leszel, ha olyat eszel vagy iszol..
Ismerem a napi kalória szükségletemet.
Lehet, hogy nagy okos vagyok, de te pedig egy tapló...Tudtommal arra szolgál az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel, én éltem ezzel a lehetőséggel, ha nem tetszik nem kell válaszolni.
Arra is szolgál az oldal, hogy elfogadd a válaszokat. Ha nem tetszenek, akkor nem kell visszaszólni, vagy letaplózni azokat, akik segíteni akartak neked.
Ha már ilyen magabiztos vagy. Honnan ismernéd az energiaszükségletedet?
Ismered milyen étel hogyan befolyásolja ezt? Ismered a hormonrendszeredet, friss eredményeid vannak az inzulin érzékenységedről, pajzsmirigyed állapotáról.
Gondolom hiteles, megfelelő berendezéssel vizsgáltad a kilélegzett levegőd összetételét.. persze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!