Mit tegyek a barátnőmmel?
a barát nőm 10 éve 45kg volt de aztán rászokott a ,,tibi csokira toffife-vel" és 100kg-t hízott
10 évvel ez előtti méretei:comb:20cm
csípő:32cm
has:15cm
10 évvel későbbi méretei:comb:45cm
csípő:1,56m
has:1m
Te méregeted a csajodat és ha egy szám fölé megy akkor lapát? Szép..
Értem egyébként a problémádat szar dolog az amikor valaki így elhagyja magát ez tipikusan az, amikor a csaj úgy gondolja, hogy már van valakije már bebiztosította magát, már nem kell bombázónak lennie (mondjuk ha tartós kapcsolatom lenne akkor se hagynám el magam mert szeretek tetszeni annak akit szeretek)
Figyeljél állítsd választás elé és ne azért mert ronda/kövér/nem szép/visszataszító hanem azért mert ez tönkre is teszi őt mindemellett. Egy túlsúlyossal sokkal több betegség probléma lehet mint egy egészséges testalkatúval. Ez mindenképp az egyik ok a másik meg, hogy tiszteljen már annyira, hogy nem szarja le, hogy te mit gondolsz elvégre pár vagytok nem?
Nem azt mondom, hogy teljesen felejtse el ezt a tibis izét de vegyen vissza.
Határozottnak kell lenned.
Ja bocsi kettes vagyok a számok nekem is furák de nem azzal foglalkoztam hanem a súllyal (45 --> 100)
Azért hasra a 15 centi megríkatott kicsit..
Ilyen számok mellett én a 100 kilót is kétlem :)
Miért pont az lenne valós? :)
l
a
p
á
t
!
Minél előbb. Mindkettőtöknek sokkal könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!