Most olvastam hogy a fahéj fogyasztó hatású, ez igaz?
Figyelt kérdés
Tehát ha minden nap megeszem egy kanálka fahéjat, vékonyabb leszek? o_O2014. dec. 9. 17:21
1/5 anonim válasza:
-én egy hétig bírtam ezt a napi kiskanál fahéjat,fogyni nem fogytam tőle semmit,de a fejem az egyre jobban fájt,
-abbahagytam és elmúlt a fejfájás ,
2/5 anonim válasza:
Nem, a vércukorszintet és az inzulinválaszt csökkenti. Alacsony ch diétában hipoglikémiát okozhat. Szénhidrátevés mellett azonban kicsit ellensúlyozhat.
Bizonyos fahéjfajtákban mérgező alkaloidák vannak, így érdemes mértéket tartani a fogyasztásában. Azaz érdemes utána nézni, nem csak hallani róla valamit :)
4/5 anonim válasza:
Jó tudni, hogy vannak ilyen tuti módszerek, ezek után nem is értem, hogy a sok szerencsétlen minek sportol meg figyel a kajájára ha fogyni akar, köszi kérdező :D
5/5 anonim válasza:
Nem leszel vékonyabb :) Én is olvastam, hogy jó hatással van a zsírégetésre, nem hinném, hogy sok igazság van benne, de szeretem a fahéjat, minden reggel rakok a kávémba vagy a zabkásámba.
Viszont puffadásra kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!